![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| im προσπαθεί να συνδεθεί για να μου πει εκτυπωτή Dell PC και κάθε φορά που Αναδύεται σε σχέση με τον οδηγό thats το μήνυμα λάθους i get iv unpluged και pluged πίσω και στην απεγκατάσταση του οδηγού και reinsatlled οποιαδήποτε βοήθεια wud να glady δεκτή (η συνδεδεμένη με μια usb αν αυτό βοηθά με κανένα τρόπο) Dale Barraclough ps i know im cheepsake έναν εκτυπωτή χρησιμοποιώντας μια ελεύθερη, αλλά που μπορεί να μετατρέψει ένα freebie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να γνωρίζουμε ποια έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε. :)
| |||
| |||
| Ω τη μία xp (γνώριζε είχα ξεχάσει κάτι) |
|
| |||
| |||
| Να έχετε οποιαδήποτε μηνύματα λάθους σε όλα από την εγκατάσταση του οδηγού; Αν ναι, τι ακριβώς θα πει; |
|
| |||
| |||
| "υπάρχει πρόβλημα την εγκατάσταση αυτής της hardwear dell photo printer 720 Σημειώθηκε σφάλμα κατά την εγκατάσταση αυτής της συσκευής ορίζεται η εκτύπωση moniter είναι άγνωστος " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, έκανε την εγκατάσταση softwrae έρθει με τον εκτυπωτή ή έχετε κατεβάσει από το δίχτυ; Είστε απολύτως σίγουρος ότι ο εκτυπωτής είναι ένα φωτογραφικό εκτυπωτή Dell 720; (Ξέρω ότι είναι μια ανόητη ερώτηση, αλλά θα πρέπει να πληρώνει 100% σίγουρος) Υπάρχει readme με την εγκατάσταση του λογισμικού; Έχει δηλώσει ότι ο εκτυπωτής πρέπει να είναι συνδεδεμένο πριν από την εγκατάσταση ή μετά από αυτό; Λυπούμαστε για όλες τις ερωτήσεις, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε προς την αιτία του προβλήματός σας. :) |
|
| |||
| |||
| iv tryed όσο και ναι, είμαι και δεν readme Όχι (στην περίπτωση που δεν μετράει και η χορήγηση αδειών χάλια) |
|
| |||
| |||
| Ok, μπορεί να χρειάζεται να κάνει μια νέα εγκατάσταση, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει. Ρίξτε μια ματιά στο Windows \ inf και δείτε αν μπορείτε να εντοπίσετε όλες τις πληροφορίες που φαίνεται να είναι ο οδηγός και διαγράψτε το και προσπαθήστε ξανά την εγκατάσταση. |
|
| |||
| |||
| κάνει allready lol |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Brother MFC 420CN Printer Μήνυμα λάθους | dog3074 | Digital Imaging & Printers | 0 | 15 Ιουν 2009 13:52 |
| Εκτυπωτής Σφάλμα | lolli_pop | Digital Imaging & Printers | 7 | 4 Οκτ 2008 03:55 |
| HP Photosmart 1315 εκτυπωτή σφάλμα | jimbeam | Digital Imaging & Printers | 4 | 18η Σεπ 2008 03:47 |
| Dell D600 μήνυμα λάθους | foss555 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 26 Ιουλ 2008 05:36 |
| Dell όλα σε ένα εκτυπωτής A940 | robina80 | Digital Imaging & Printers | 3 | 16 Απρ 2008 01:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |