![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im pokušavate spojiti rekao pisač na moj pc Dell i svaki put kad pops gore na čarobnjaka koji se poruka o pogrešci JA dobiti iv unpluged ga i pluged natrag i deinstaliran i reinsatlled vozača bilo koji pomoć wud biti prihvaćen glady (njegova povezana putem usb, ako da pomaže, na bilo koji način) Dale Barraclough ps Znam im cheepsake pisač koristite besplatno, ali koji se mogu pretvoriti niz freebie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi moramo znati što verzija sustava Windows koju koristite. :)
| |||
| |||
| oh jedan njen XP (znao sam nešto zaboravio) |
|
| |||
| |||
| Da li bilo kakve poruke o pogreškama u svakom od instalacija vozač? Ako je tako, što je točno to reći? |
|
| |||
| |||
| "Došlo je do problema prilikom instalacije ovog hardwear photo printer Dell 720 Dogodila se pogreška tijekom instalacije ovog uređaja navedenog print moniter je nepoznat " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, da li je instalacija softwrae dolaze s pisačem ili ste ga preuzeli iz neto? Jeste li apsolutno sigurni pisača je Dell 720 photo printer? (Znam da je glup pitanje, ali to se plaća 100% siguran) Ima li u readme s instalacijom softvera? Da li to navode da pisač mora biti spojen prije instalacije ili nakon nje? Žao mi je za sva pitanja, ali mi moramo dobiti na korijen uzroka problema. :) |
|
| |||
| |||
| oba tryed iv i da sam i readme Nope nema (osim u brojati licencing govno) |
|
| |||
| |||
| Ok, ti svibanj dobro trebate napraviti svježu instalaciju kako biste dobili Internet to funkcionirati. Imati pogledati u windows \ inf i vidjeti ako možete pronaći bilo kakve informacije da izgleda da se vozač i izbrisati ga i pokušajte ponovno instalirati. |
|
| |||
| |||
| učinio da allready lol |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Brother MFC-420CN Printer Poruka o pogrešci | dog3074 | Digital Imaging & Pisači | 0 | 15. lipnja 2009 13:52 |
| Printer Greška | lolli_pop | Digital Imaging & Pisači | 7 | 4. listopad 2008 03:55 |
| HP Photosmart pisač 1315 error | jimbeam | Digital Imaging & Pisači | 4 | 18. Ruj 2008 03:47 |
| Dell D600 poruka o pogrešci | foss555 | Windows Operating Systems | 2 | 26. srpnja 2008 05:36 |
| Dell sve u jednom pisač A940 | robina80 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 16. travanj 2008 01:35 |
| Thread Tools | |
| |