![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im próbál csatlakozni mondta nyomtatót én Dell pc és minden alkalommal, amikor jön fel a varázsló, amit a hibaüzenetet kapok IV unpluged és pluged vissza és uninstalled reinsatlled és a vezetővel a segítséget glady wud kell fogadni (a hozzá kapcsolódó keresztül usb, ha ez segít bármilyen módon) Dale Barraclough PS I know im egy cheepsake nyomtató használata ingyenes, de aki nem kapcsolja le a freebie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudnunk kell, hogy milyen verziójú Windows használata. :)
| |||
| |||
| Ó, hogy az XP (tudta volna elfelejtettem valamit) |
|
| |||
| |||
| Do you get any error üzeneteket mind a berendezés a vezető? Ha igen, mit jelent ez pontosan mondani? |
|
| |||
| |||
| "Probléma beiktatás ez hardwear Dell 720 fénykép nyomtató hiba történt a telepítés során a készülék A különleges nyomtatási moniter ismeretlen " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, nem a létesítmény softwrae jön a nyomtatóhoz, vagy letöltötte a net? Ön még teljesen, hogy a nyomtató a Dell Fotó nyomtató 720? (Tudom, hogy ez egy buta kérdés, de megéri, hogy 100% biztos benne) Van egy README a telepítést a szoftver? Van, hogy a nyomtató be kell kötni a telepítés előtt vagy után? Sajnos az összes kérdést, de van, hogy a kiváltó oka a problémát. :) |
|
| |||
| |||
| mind a IV tryed, és igen én vagyok, és nem nope readme (kivéve, ha a gróf és az engedélyezési szar) |
|
| |||
| |||
| Ok, akkor is kell hogy egy új install, annak érdekében, hogy ez a munka. Érdemes megnézni a Windows \ inf és nézd meg, akkor keresse meg minden olyan információt, hogy néz ki, hogy a vezető és törölni, és próbálja meg a telepítést újra. |
|
| |||
| |||
| tenni, hogy allready lol |