![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| IM מנסה להתחבר אמר מדפסת Dell המחשב שלי וכל פעם שהוא אבא על האשף thats את הודעת השגיאה אני מקבל IV unpluged אותו pluged אותו בחזרה ו ו reinsatlled הוסר הנהג כל עזרה wud להיות glady קיבל (שלה מחובר באמצעות USB אם זה עוזר בצורה כלשהי) דייל Barraclough נ.ב. אני יודע IM א cheepsake באמצעות מדפסת חינם אבל מי יכול לדחות א freebie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנחנו צריכים לדעת מה הגירסה של Windows בה אתה משתמש. :)
| |||
| |||
| או את ה XP (אני יודע שהיו שכחתי משהו) |
|
| |||
| |||
| האם אתה מקבל הודעות שגיאה כלל מן ההתקנה של הנהג? אם כך, מה בדיוק זה אומר? |
|
| |||
| |||
| "הייתה בעיה התקנת hardwear מדפסת Dell Photo 720 אירעה שגיאה במהלך התקנת התקן זה הדפס moniter המצוין אינו ידוע " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, עשה את ההתקנה softwrae לבוא עם המדפסת או אם יש לך להוריד אותו מהקו נטו? האם אתה בטוח לחלוטין את המדפסת היא מדפסת Dell Photo 720? (אני יודע שזה טיפשי של שאלה, אך הוא משלם כדי להיות בטוח 100%) האם יש readme עם תוכנת ההתקנה? האם זה כי המדפסת חייב להיות מחובר לפני ההתקנה או אחרי זה? מצטער על כל השאלות, אבל אנחנו צריכים להגיע השורש הגורם לבעיה שלך. :) |
|
| |||
| |||
| שניהם IV tryed ו ועל כן אני לא לא readme (U אלא אם כן סופרים את licencing שטויות) |
|
| |||
| |||
| בסדר, אתה יכול גם צריך לעשות טרי להתקין על מנת לקבל אותו לעבודה. האם נראה ב-Windows \ inf, ולראות אם אתה יכול לאתר את כל המידע שנראה להיות הנהג ומחק אותו ונסה להתקין שוב. |
|
| |||
| |||
| לעשות את זה allready LOL |