![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| im bandant prisijungti sakė spausdintuvas mano Dell PC, ir kiekvieną kartą, kai ji pasirodo ant vedlio thats klaidos pranešimą gausiu IV unpluged ji ir pluged jį atgal ir pašalinta ir reinsatlled vairuotojas Any help fïka būti glady pritarta (jo prijungti per USB jei tai padeda bet kokiu būdu) Dalė Barraclough PS žinau im cheepsake naudoti be spausdintuvo, bet kas gali užsilenkti dovanėlė |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mums reikia žinoti, ką "Windows" versiją naudojate. :)
| |||
| |||
| O savo XP (žinojau jau pamiršau ką) |
|
| |||
| |||
| Ar gaunate pranešimus apie klaidas į visus iš tvarkyklės įdiegimas? Jei taip, kokia tiksliai tai pasakyti? |
|
| |||
| |||
| "Įvyko klaida nustatant šio hardwear "Dell Photo Printer 720 klaida per šio įrenginio montavimas nurodyta Spausdinti moniter yra nežinomas " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, padarė įrengimo softwrae ateiti su spausdintuvu ar atsisiuntėte iš neto? Ar jūs įsitikinę, spausdintuvas Dell Photo Printer 720? (Žinau, kad kvailas klausimas, bet ji moka būti 100% tikras) Ar kartu su programinės įrangos įdiegimo failo readme? Ar tai, kad spausdintuvas turi būti prijungtas prieš arba po įdiegimo? Atsiprašome už visus klausimus, tačiau mes turime patekti į priežastimi jūsų problemą. :) |
|
| |||
| |||
| tiek IV tryed ir taip aš ir nope ne Readme (nebent u Count licencijavimo šūdas) |
|
| |||
| |||
| Gerai, gali tekti atlikti naują diegti, siekiant gauti jį dirbti. Ar Windows atrodyti \ inf ir pažiūrėkite, ar galite rasti visą informaciją, kuri atrodo, kad vairuotojas ir ištrinkite jį ir bandykite diegti iš naujo. |
|
| |||
| |||
| Priimta, kad biuletenio lol |