![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im mēģina izveidot savienojumu teica printeri mana dell pc, un ikreiz, kad tas NOP līdzi vedņa thats error message i get iv unpluged to un pluged atpakaļ un atinstalēt un reinsatlled vadītājs any help WÜD būt glady pieņemti (tās savienotas ar usb, ja tas palīdz jebkurā veidā) Dale Barraclough ps i know im cheepsake izmantojot bezmaksas printeri, bet kuri var nolocīt freebie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mums ir nepieciešams zināt, ko Windows versiju jūs izmantojat. :)
| |||
| |||
| Ak tā XP (zināju, ka man bija aizmirsis kaut ko) |
|
| |||
| |||
| Vai jums rodas kāda kļūda ziņas vispār no uzstādīšanas draiveris? Ja jā, kādi tieši tas saka? |
|
| |||
| |||
| "Bija problēma uzstādot šo hardwear dell Photo Printer 720 kļūda laikā uzstādīt šīs ierīces norādīto drukāt moniter nav zināms " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, did uzstādīšana softwrae nāk ar printeri vai esat lejupielādējis no tīkla? Vai esat pilnīgi pārliecināts, vai printeris ir dell foto printeris 720? (Es zinu, tas ir stulbu jautājumu, bet tā maksā par 100% pārliecināts) Vai ir Readme ar instalācijas programmatūru? Vai tas, ka printeris ir savienots pirms uzstādīšanas vai pēc tam? Atvainojamies par visiem jautājumiem, bet mums ir nokļūt cēloni Jūsu problēmu. :) |
|
| |||
| |||
| gan iv tryed un jā, es esmu un nope nav Readme (ja vien u skaits licencēšanas crap) |
|
| |||
| |||
| Ok, jums var arī jādara jaunu instalēt, lai saņemtu to darbu. Vai skatās uz Windows \ inf un redzēt, ja jūs varat atrast jebkuru informāciju, izskatās, ka vadītāja un izdzēsiet to un mēģiniet instalēt vēlreiz. |
|
| |||
| |||
| darījuši allready lol |
![]() |
|
| Bookmarks |