rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Dell 720 drukarki Podany komunikat o błędzie drukarki moniter jest unkown

Reply

Narzędzia wątku
Old 30-sze Wrz 2008, 04:26
Nowe państwa grupy

Default Dell 720 drukarki Podany komunikat o błędzie drukarki moniter jest unkown

im próbuje połączyć powiedział drukarki do moich dell pc i za każdym razem to wyskakuje na kreatora thats komunikat o błędzie i dostać iv unpluged i pluged go z powrotem i odinstalowana i reinsatlled kierowcy pomocy glady wud być akceptowane (poprzez powiązane usb, jeżeli to pomoże w jakikolwiek sposób)

Dale Barraclough

ps i know im a cheepsake użyciu drukarki wolne, ale który może skręcić ustanawiające freebie
Old 30-sze Wrz 2008, 04:33
Rik
Banned Grupa

Default Dell 720 drukarki Podany komunikat o błędzie drukarki moniter jest unkown

Musimy wiedzieć, jaka wersja systemu Windows, którego używasz. :)

My System: Glowbox

Procesor (y):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Płyta główna:
ASUS K8V-X
Pamięć RAM:
512meg Infineon pc3200
Karta graficzna (y):
Radeom Sapphire 9600 Pro Atlantis 128mb
Karta dźwiękowa:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig i 200gig
Optical Drive (s):
CD 1 *, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Teraz internet
Monitor (y):
Dell 19 "
Operating System (-y):
XP Pro
Old 30-sze Wrz 2008, 04:34
Nowe państwa grupy

oh its an XP (wiedziałem, że miał coś zapomniałem)
Old 30-sze Wrz 2008, 04:36
Rik
Banned Grupa

Czy masz żadnych komunikatów o błędach na wszystkich z instalacji sterownika? Jeśli tak, jakie dokładnie to powiedzieć?
Old 30-sze Wrz 2008, 04:42
Nowe państwa grupy

"Wystąpił problem podczas instalowania tego hardwear
Dell Photo Printer 720
wystąpił błąd podczas instalacji tego urządzenia
określonego moniter wydruku jest nieznany "
Old 30-sze Wrz 2008, 04:47
Rik
Banned Grupa

Hmmm, czy instalacja softwrae pochodzą z drukarką lub też można go ściągnąć z sieci?

Czy jesteś absolutnie pewien, drukarki jest Dell Photo Printer 720? (Wiem, że to głupie pytanie, ale płaci się 100% pewności)

Czy istnieje readme z instalacją oprogramowania? Czy stwierdzenie, że drukarka musi być podłączony do instalacji lub po?

Przepraszamy za wszystkie pytania, ale musimy dostać się do głównej przyczyny problemu. :)
Old 30-sze Wrz 2008, 04:51
Nowe państwa grupy

iv tryed jak i tak ja jestem i nie nope readme (chyba że u policzyć licencjonowania crap)
Old 30-sze Wrz 2008, 05:01
Rik
Banned Grupa

Ok, to może trzeba zrobić nową zainstalować w celu uzyskania jej pracy. Zajrzyj w windows \ inf i sprawdzić, czy można znaleźć wszelkie informacje, które się do kierowcy i usuń go i spróbuj zainstalować ponownie.
Old 30-sze Wrz 2008, 05:02
Nowe państwa grupy

done that allready lol
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.