![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
im próbuje połączyć powiedział drukarki do moich dell pc i za każdym razem to wyskakuje na kreatora thats komunikat o błędzie i dostać iv unpluged i pluged go z powrotem i odinstalowana i reinsatlled kierowcy pomocy glady wud być akceptowane (poprzez powiązane usb, jeżeli to pomoże w jakikolwiek sposób)
Dale Barraclough ps i know im a cheepsake użyciu drukarki wolne, ale który może skręcić ustanawiające freebie |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Musimy wiedzieć, jaka wersja systemu Windows, którego używasz. :)
|
|||
|
|||
|
oh its an XP (wiedziałem, że miał coś zapomniałem)
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy masz żadnych komunikatów o błędach na wszystkich z instalacji sterownika? Jeśli tak, jakie dokładnie to powiedzieć?
|
|
|
|||
|
|||
|
"Wystąpił problem podczas instalowania tego hardwear
Dell Photo Printer 720 wystąpił błąd podczas instalacji tego urządzenia określonego moniter wydruku jest nieznany " |
|
|
|||
|
|||
|
Hmmm, czy instalacja softwrae pochodzą z drukarką lub też można go ściągnąć z sieci?
Czy jesteś absolutnie pewien, drukarki jest Dell Photo Printer 720? (Wiem, że to głupie pytanie, ale płaci się 100% pewności) Czy istnieje readme z instalacją oprogramowania? Czy stwierdzenie, że drukarka musi być podłączony do instalacji lub po? Przepraszamy za wszystkie pytania, ale musimy dostać się do głównej przyczyny problemu. :) |
|
|
|||
|
|||
|
iv tryed jak i tak ja jestem i nie nope readme (chyba że u policzyć licencjonowania crap)
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, to może trzeba zrobić nową zainstalować w celu uzyskania jej pracy. Zajrzyj w windows \ inf i sprawdzić, czy można znaleźć wszelkie informacje, które się do kierowcy i usuń go i spróbuj zainstalować ponownie.
|
|
|
|||
|
|||
|
done that allready lol
|