![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im încearcă să se conecteze spus imprimantă pentru a-mi Dell PC şi de fiecare dată când aceasta apare pe expertul thats mesajul de eroare ma unpluged IV-l şi-l înapoi în pluged şi dezinstalată şi reinsatlled driverul de ajutor wud fi acceptate glady (sa conecteze printr-un USB în cazul în care vă ajută în nici un fel) Dale Barraclough ps stiu im o cheepsake utilizând o imprimantă gratuit, dar care poate transforma un freebie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avem nevoie sa stiu ce versiune de Windows pe care îl utilizaţi. :)
| |||
| |||
| O sa o XP (ştiut am uitat ceva) |
|
| |||
| |||
| Ai primit nici un mesaj de eroare de la toate, de la instalaţia de şofer? Dacă da, ce anume nu-l spun? |
|
| |||
| |||
| "A apărut o problemă la instalarea acestei hardwear Dell imprimantă foto 720 a apărut o eroare în timpul instalării acestui dispozitiv specificate de imprimare moniter este necunoscut " |
|
| |||
| |||
| Hmmm, nu a venit cu softwrae de instalare a imprimantei sau te-ai descarcat de pe net? Eşti absolut sigur că imprimanta este o imprimanta Dell fotografie 720? (Stiu ca este o chestiune de prost, dar se plateste pentru a fi 100% sigur) Există un README cu instalarea software-ului? Are de stat care imprimanta trebuie să fie conectat înainte de instalarea sau dupa ce este? Ne pare rău pentru toate întrebările, dar ne-am, pentru a ajunge la cauza de problema ta. :) |
|
| |||
| |||
| ambele IV tryed şi i-am da şi nu aş readme (cu excepţia cazului în care u conta licencing de rahat) |
|
| |||
| |||
| Ok, ai nevoie de mai bine de a face o instalare nouă, pentru a face să funcţioneze. Trebuie să aruncaţi o privire în Windows \ Inf si vezi daca poti localiza orice informaţie care pare a fi şofer şi ştergeţi-l şi încercaţi din nou procesul de instalare. |
|
| |||
| |||
| făcut ca allready lol |
![]() |
|
| Marcaje |