![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| им покушавате спојити рекао штампач на мој пц Делл и сваки пут кад попс горе на чаробњака који се порука о грешци ЈА добити ив унплугед га и плугед назад и деинсталирана и реинсатллед возача било који помоћ ууд бити прихваћен глады (његова повезана путем усб, ако да помаже, на било који начин) Дале Баррацлоугх пс Знам им цхеепсаке штампач користите бесплатно, али који се могу претворити низ фреебие |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ми морамо знати шта верзија система Уиндоус коју користите. :)
| |||
| |||
| ох један њен КСП (знао сам нешто заборавио) |
|
| |||
| |||
| Да ли било какве поруке о грешкама у сваком од инсталација возач? Ако је тако, што је тачно то рећи? |
|
| |||
| |||
| "Дошло је до проблема приликом инсталације овог хардуеар пхото принтер Делл 720 Догодила се грешка током инсталације овог уређаја наведеног штампај монитер је непознат " |
|
| |||
| |||
| Хммм, да ли је инсталација софтурае долазе са штампачем или сте га преузели из нето? Јесте ли апсолутно сигурни штампача је Делл 720 пхото принтер? (Знам да је глуп питање, али то се плаћа 100% сигуран) Има ли у реадме са инсталацијом софтвера? Да ли то наводе да штампач мора бити спојен пре инсталације или након ње? Жао ми је за сва питања, али ми морамо добити на корен узрока проблема. :) |
|
| |||
| |||
| оба трыед ив и да сам и реадме Нопе нема (осим у бројати лиценцинг говно) |
|
| |||
| |||
| Ок, ти мај добро треба да урадите чисту инсталацију како за добити то за посао. Имати погледати у уиндоус \ инф и видети ако можете пронаћи било какве информације да изгледа да се возач и избрисати га и покушајте поново инсталирати. |
|
| |||
| |||
| учинио да аллреады лол |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бротхер МФЦ-420ЦН Принтер Порука о грешци | дог3074 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 15. јуна 2009 13:52 |
| Принтер Грешка | лолли_поп | Дигитал Имагинг & Штампачи | 7 | 4 октобар 2008 03:55 |
| ХП Пхотосмарт штампач 1315 еррор | јимбеам | Дигитал Имагинг & Штампачи | 4 | 18. сеп 2008 03:47 |
| Делл Д600 порука о грешци | фосс555 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 26. јула 2008 05:36 |
| Делл све у једном штампач А940 | робина80 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 16 април 2008 01:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |