![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Sohbet bağlanmaya çalışan benim Dell PC için yazıcı ve sihirbaz üzerinde açılan her hata mesajı I IV bu unpluged ve arka ve kaldırılacağı ve yardım glady olmak wud sürücü reinsatlled bu pluged kalabilir (bir ile bağlı olan elde that söyledi USB, eğer herhangi bir şekilde yardımcı olur) Dale Barraclough PS I cheepsake bir yazıcı kullanarak sohbet ama bir freebie aşağı açabilirsiniz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biz kullandığınız pencere hangi sürümünün bilmek gerekir. :)
| |||
| |||
| O da bir XP (i biliyordum) bir şey vardı unuttum |
|
| |||
| |||
| Hiç sürücü kurulumu herhangi bir hata mesajı var mı? Eğer öyleyse, ne diyor? |
|
| |||
| |||
| "Bir sorun bu hardwear yükleme oldu Dell fotoğraf yazıcı 720 bir hata bu cihazın yüklenmesi sırasında meydana Belirtilen yazıcı moniter bilinmeyen "olduğunu |
|
| |||
| |||
| Hmmm, yükleme softwrae Yazıcı gelir mi ya da net da indirdiğiniz? Size kesinlikle Yazıcı bir vadi fotoğraf yazıcı 720 olduğundan emin misiniz? (Ben aptal bir soru biliyorum, ama% 100 emin olmak için öder) Bu yükleme yazılımı ile Readme var mı? Bu devlet bu yazıcı yükleme veya daha önce bağlı olmalıdır mu sonra? Tüm sorularınız için üzgünüm ama senin sorunun kök neden almalıyız. :) |
|
| |||
| |||
| Her iki IV ve tryed evet ben ve Readme hayır (unless u) ve ruhsat kitap sayısı |
|
| |||
| |||
| Tamam, iyi için çalışmak için yeni bir yüklerim gerekebilir. Windows' a \ inf var ve bu sürücü için ve ve yeniden yüklemek deneyin silmek görünüyor tüm bilgileri bulabilirsiniz bakın. |
|
| |||
| |||
| yapılan bu allready lol |
![]() |
|
| Bookmarks |