менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Digital Imaging & Принтери

Register

Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 вересня 2008, 04:26
Нові члени групи

І. намагається підключитися до принтера сказав мій ПК Dell і кожного разу він з'являється на майстер Thats я отримати повідомлення про помилку IV unpluged його і pluged його назад і видалити і reinsatlled водій WUD будь-яка допомога буде прийнята Glady (її пов'язані через USB, чи допоможе це яким-небудь чином)

Дейл Барраклоу

PS Я знаю їм cheepsake допомогою безкоштовної принтер, але хто може відмовитися халява
Old 30 вересня 2008, 04:33
Rik
Забороненої угруповання

Нам потрібно знати, яку версію Windows Ви використовуєте. :)

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 30 вересня 2008, 04:34
Нові члени групи

Про своє XP (я зрозумів, що забув щось)
Old 30 вересня 2008, 04:36
Rik
Забороненої угруповання

Ви отримаєте ніяких повідомлень про помилку на всіх від установки драйвера? Якщо це так, що саме він говорить?
Old 30 вересня 2008, 04:42
Нові члени групи

"Не було проблеми з установкою даної Hardwear
Dell фотопринтера 720
Помилка при встановленні цього пристрою
зазначеного MONITER друк невідомим "
Old 30 вересня 2008, 04:47
Rik
Забороненої угруповання

Ммм, зробив установку softwrae приходять з принтером або ви завантажили з мережі?

Ви абсолютно впевнені, що принтер фото принтер Dell 720? (Я знаю, що це дурне питання, але він оплачує бути 100% впевнені)

Є README з установкою програмного забезпечення? Чи має держава, що принтер повинен бути підключений до установки або після неї?

Вибачте за всі питання, але ми повинні добратися до корінних причин виникнення проблеми. :)
Old 30 вересня 2008, 04:51
Нові члени групи

і IV Tryed і так я і не Nope README (якщо у кол ліцензування лайно)
Old 30 вересня 2008, 05:01
Rik
Забороненої угруповання

Добре, ви, можливо, повинні зробити нову установку для того, щоб змусити його працювати. Загляньте в Windows \ Inf і подивитися, якщо ви можете знайти будь-яку інформацію, яка виглядає для водія і видаліть його і спробуйте знову виконати установку.
Old 30 вересня 2008, 05:02
Нові члени групи

зробили що ALLREADY LOL
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.