![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І. намагається підключитися до принтера сказав мій ПК Dell і кожного разу він з'являється на майстер Thats я отримати повідомлення про помилку IV unpluged його і pluged його назад і видалити і reinsatlled водій WUD будь-яка допомога буде прийнята Glady (її пов'язані через USB, чи допоможе це яким-небудь чином) Дейл Барраклоу PS Я знаю їм cheepsake допомогою безкоштовної принтер, але хто може відмовитися халява |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нам потрібно знати, яку версію Windows Ви використовуєте. :)
| |||
| |||
| Про своє XP (я зрозумів, що забув щось) |
|
| |||
| |||
| Ви отримаєте ніяких повідомлень про помилку на всіх від установки драйвера? Якщо це так, що саме він говорить? |
|
| |||
| |||
| "Не було проблеми з установкою даної Hardwear Dell фотопринтера 720 Помилка при встановленні цього пристрою зазначеного MONITER друк невідомим " |
|
| |||
| |||
| Ммм, зробив установку softwrae приходять з принтером або ви завантажили з мережі? Ви абсолютно впевнені, що принтер фото принтер Dell 720? (Я знаю, що це дурне питання, але він оплачує бути 100% впевнені) Є README з установкою програмного забезпечення? Чи має держава, що принтер повинен бути підключений до установки або після неї? Вибачте за всі питання, але ми повинні добратися до корінних причин виникнення проблеми. :) |
|
| |||
| |||
| і IV Tryed і так я і не Nope README (якщо у кол ліцензування лайно) |
|
| |||
| |||
| Добре, ви, можливо, повинні зробити нову установку для того, щоб змусити його працювати. Загляньте в Windows \ Inf і подивитися, якщо ви можете знайти будь-яку інформацію, яка виглядає для водія і видаліть його і спробуйте знову виконати установку. |
|
| |||
| |||
| зробили що ALLREADY LOL |