![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kai turėjau Windows XP mano spausdintuvas atėjo su install cd buvo Įdiegiau tvarkykles spausdintuvo ir programos, ty buvo einate į programą ir galėsite pasirinkti orų norite nuskaityti kopija faksu ir tt ir tt ir buvo tu Rezultatas nuskaitymo ir nuskaito vaizdą ir rodo jį tau, bet žino, Ive Got Vista savo fcuked jis tinkamas ir im pissed off supuvusios aš galiu įdiegti tvarkykles iš "Dell" svetainėje, bet atrodo, kad i cant get programa ne daugiau Can anyone help? EDIT: Ive dėl Dells svetainėje http://support.euro.dell.com/support...WW1&hidlang=en IVE atsisiųsti tvarkykles ir taikant tuos bet Theres no programa buvo aš, kad anksčiau ant CD, kad atėjo su spausdintuvu |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Tai ne tai tada?
|
| |||
| |||
| Nr IVE įrengti visi spausdintuvas parsisiųsti ir jokios naudos |
|
| |||
| |||
| Ar dar turite CD, tai įdiegti, tada paleisti į XP SP2 Mode programa. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up 1.300 Dell Inspiron | dmdougie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Lapkritis 18, 2009 13:25 |
| Lazer vs Spausdintuvas rašalinis spausdintuvas? | settoogo | Digital Imaging & Printers | 3 | 3 kovas 2009 22:54 |
| Dell 720 spausdintuvas su klaidos pranešimą, nurodytą spausdintuvas moniter yra nežinoma | themadpanda1989 | Digital Imaging & Printers | 8 | 30 rugsėjis 2008 05:02 |
| Klaidos kodas A940 | robina80 | Digital Imaging & Printers | 7 | 4 rugpjūtis 2008 10:35 |
| Spausdintuvas kenkia spausdintuvo prievadas. PAGALBA | Peter žvejys | Digital Imaging & Printers | 0 | 4 birželis 2008 06:49 |
| Temos įrankiai | |
| |