![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Коли я був Windows XP принтером поставляється з установочного диска і були встановлені драйвери для принтера і програма тобто ви були увійти в програму, і ви можете вибрати погоду ви хочете перевірити, факсу копії і т.д. і т.д. і були ви натиснете сканувати і сканування зображень і показує, що він для вас, але знаю Ive Got Vista своїх fcuked його належного і їм розлючений покинути гнилу я можу встановити драйвери з сайту Dell, але я нахиляє здається, що отримати програму більше не може хто-небудь допомагати? EDIT: Ive були Dells на сайт http://support.euro.dell.com/support...WW1&hidlang=en Ive завантажили драйверів і додатків, але ті Theres ніяка програма не були використані і були до цього на компакт-диску, що додається до принтера |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Це не це тоді?
|
| |||
| |||
| Ive не встановлені всі завантаження принтера і не скористатися |
|
| |||
| |||
| У Вас є ще компакт-диска, це встановити, потім запустити програму в режимі XP SP2. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Центр підтримки Dell Dsc.exe Мессінг До Dell Inspiron 1300 | dmdougie | General Software чат | 6 | 18 листопада 2009 13:25 |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| A940 Код помилки | robina80 | Digital Imaging & Принтери | 7 | 4 серпня 2008 10:35 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Різьба Інструменти | |
| |