![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Сега имам Fujifilm XD вале и аз искам да преминете към по-голяма памет. Искате ли да получите друга Fujifilm карта или може да се получи различна марка? Също така той каза M512mb на моята карта. Каква е разликата btwn М и М +. Аз знам нищо за карти с памет. Хе. Какви са добрите марки? Благодаря за всяка помощ! =) Това е Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всяка марка трябва да бъде наред, доколкото това е правилният тип.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, всяка марка ще работи само на един и същ, както всяка друга (с някои deviances на изпълнение) Погледнете тук За някои карти, които трябва да работят.
М и М + са различни модели на картата (да разгледаме тук) Вие трябва да се уверите, че вашата камера е съвместима с различни видове, като по-стари фотоапарати няма да подкрепят по-нови видове карти, ако искате, можете да ни кажете модела на вашата камера, след това можем да видят за теб за да видите какво е съвместим. Моята система: Първо OC
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какъв цифров фотоапарат да закупя? | blackvioletred | Digital Imaging & Принтери | 6 | 4 Март 2009 14:56 |
| Какъв цифров фотоапарат? Аз съм се нов цифров фотоапарат | Мариян M | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2008 07:49 |
| Най-добър цифров фотоапарат, за да купя? | Ашли S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 ноември 2008 01:01 |
| Цифров фотоапарат не е открит от лаптоп | dfr200764 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 7 октомври 2008 11:33 |
| Награда за цифрови фотоапарати - Търся цифров фотоапарат за PC употреба | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 21 Окт 2006 09:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |