![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Teď mám Fujifilm xD karta obrázek a chci, aby přešli na vyšší paměti. Mohl jsem se dostat jinou Fujifilm kartou nebo dostanu jinou značku? Také se říká, M512mb na mé kartě. Jaký je rozdíl btwn M a M +. Vím, že nic o paměťové karty. Heh. Jaké jsou dobré značky? Díky za jakoukoli pomoc! =) Je to Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakékoliv značky by měly být v pohodě, tak dlouho, jak to je ten pravý typ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, jakékoliv značky budou fungovat stejně jako všechny ostatní (s některými úchylky výkonu) Podívejte se tady grafické karty, které by měly fungovat.
M a M + jsou různé modely karty (podívejte se tady) Je potřeba, abyste se ujistili, že váš fotoaparát je kompatibilní s různými typy, protože starší fotoaparáty nepodpoří novějších typů karet, pokud chcete, můžete nám sdělit, na modelu vašeho fotoaparátu, pak můžeme si pro vás vidět, co je kompatibilní. Můj systém: První OC
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký digitální fotoaparát koupit? | blackvioletred | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 6 | 4. březen 2009 14:56 |
| Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát | Marian M | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:49 |
| Nejlepší digitální fotoaparát koupit? | Ashley S | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 21. listopadu 2008 01:01 |
| Digitální fotoaparát odhaleno laptop | dfr200764 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 7. říjen 2008 11:33 |
| Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 21. října 2006 09:57 |
| Thread Nástroje | |
| |