![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τώρα έχω ένα Fujifilm xD Picture Card και θέλω να την αναβάθμιση σε μεγαλύτερη μνήμη. Θα έχω να Fujifilm άλλη κάρτα ή μπορώ να έχω μια διαφορετική μάρκα; Επίσης λέει M512mb για την κάρτα μου. Ποια είναι η διαφορά και btwn M + M. Δεν ξέρω τίποτα σχετικά με τις κάρτες μνήμης. Heh. Ποιες είναι οι καλές μάρκες; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! =) Είναι μια Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε σήμα θα πρέπει να είναι εντάξει, στο βαθμό που είναι ο σωστός τύπος.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, κάθε μάρκα θα λειτουργήσει μόνο η ίδια με οποιαδήποτε άλλη (με ορισμένες deviances των επιδόσεων) Ρίξτε μια ματιά εδώ για κάποιες κάρτες που θα πρέπει να εργαστεί.
M + M και είναι διαφορετικά μοντέλα της κάρτας (ρίξτε μια ματιά εδώ) Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η κάμερα είναι συμβατή με τα διάφορα είδη, όπως μεγάλα κάμερες δεν θα στηρίξει το νεότερο δελτίο τύπου, Εάν θέλετε, μπορείτε να μας πείτε το μοντέλο της φωτογραφικής μηχανής σας, τότε μπορούμε να έχουμε μια ματιά για σας να δούμε τι είναι συμβατό. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι ψηφιακή φωτογραφική μηχανή να αγοράσει; | blackvioletred | Digital Imaging & Printers | 6 | 4η Μαρ 2009 14:56 |
| Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή | Marian M | Digital Imaging & Printers | 2 | 21 Νοε 2008 07:49 |
| Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | 21 Νοε 2008 01:01 |
| Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν ανιχνεύεται με laptop | dfr200764 | Digital Imaging & Printers | 3 | 7 Οκτ 2008 11:33 |
| Best ψηφιακές κάμερες - ψάχνει για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για χρήση Η / Υ | Computer Spec | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 21 Οκτ 2006 09:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |