![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sada imam sliku Fujifilm XD kartice i želim se nadograditi na višu memorije. Htjedoh da dobijete neku drugu karticu ili Fujifilm mogu dobiti neku drugu marku? Također se kaže M512mb na moju karticu. Koja je razlika btwn M i M +. Znam ništa o memorijske kartice. Heh. Koje su dobre brandove? Hvala za bilo kakvu pomoć! =) It's a Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bilo koja marka bi trebalo biti u redu, na taj način čeznuti kao Internet je pravi tip.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, bilo koje marke će raditi samo isto kao bilo koje druge (uz neke deviances izvedbe) Pogledajte ovdje za neke kartice koje bi trebalo raditi.
M i M + su različite modele kartica (pogledati ovdje) Morate se pobrinuti da vaš fotoaparat je kompatibilan s različitih tipova, kao i starije kamere neće podržavati novije vrste kartica, ako želite, možete nam reći modelu vašeg fotoaparata, a zatim ćemo imati obličje za vas da vidim koliko je kompatibilan. My System: Prvo OC
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji digitalni fotoaparat kupiti? | blackvioletred | Digital Imaging & Pisači | 6 | 4. ožujak 2009 14:56 |
| Koji digitalni fotoaparat? Im 'uzimajući novu digitalnu kameru | Marian M | Digital Imaging & Pisači | 2 | 21. studeni 2008 07:49 |
| Najbolji digitalni fotoaparat kupiti? | Ashley S | Digital Imaging & Pisači | 3 | 21. studeni 2008 01:01 |
| Digitalni fotoaparat nije otkriven laptopa | dfr200764 | Digital Imaging & Pisači | 3 | 7. listopad 2008 11:33 |
| Najbolji digitalni fotoaparati - potražnja za digitalne kamere za PC korištenja | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 21. listopad 2006 09:57 |
| Thread Tools | |
| |