![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most már van egy Fujifilm xD Picture Card és szeretnék frissíteni, hogy a nagyobb memóriát. Vajon van, hogy egy másik Fujifilm kártya vagy kaphatok egy másik márkát? Is azt mondja M512mb én kártyát. Mi a különbség btwn M és az M +. Tudom, hogy semmit sem memóriakártyák. Heh. Milyen a jó márkák? Thanks for any help! =) Ez egy Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden márka kell bírságot, amíg a megfelelő típust.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, minden márka a munkát csak az ugyanaz, mint bármely más (néhány devianciák teljesítési) Nézd itt Egyes kártyák kell dolgozni.
M + M és különböző modellek a kártya (nézd itt) El kell, hogy győződjön meg arról, hogy a fényképezőgép kompatibilis a különféle típusú, mint az idősebb kamerák nem támogatja az új típusú kártyát, ha akarod, akkor mondd el a modell a kamera, akkor is keressen meg hogy mi a kompatibilis. My System: Először OC
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a digitális fényképezőgép vásárolni? | blackvioletred | Digital Imaging & Nyomtatók | 6 | 4. március 2009 14:56 |
| Milyen digitális kamerát? Én kapok egy új digitális fényképezőgép | Marian M | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 21. november 2008 07:49 |
| A legjobb digitális fényképezőgépet vásárolni? | Ashley S | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 21. november 2008 01:01 |
| Digitális kamera által észlelt laptop | dfr200764 | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 7. október 2008 11:33 |
| A legjobb digitális fényképezőgépek - keres digitális fényképezőgép PC használat | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 3 | 21. október 2006 09:57 |
| Téma eszközök | |
| |