![]() |
|
| |||
| |||
| עכשיו יש לי כרטיס Fujifilm XD התמונה ואני רוצה לשדרג את הזיכרון גבוה. האם אני צריך לקבל עוד Fujifilm כרטיס אני יכול לקבל או אחרת לגמרי? כמו כן M512mb אומר את זה על הכרטיס שלי. מה ההבדל btwn ז ו ז +. אני לא יודע כלום על כרטיסי זיכרון. אה. מה הם המותגים טוב? תודה על כל העזרה! =) זהו Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל מותג צריך להיות בסדר, כל עוד הוא סוג של זכות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, כל מותג יפעל רק זהה אחרת (עם כמה ביצועים של deviances) בדוק כאן עבור כמה קלפים זה אמור לעבוד.
ז ו ז + דגמים שונים של הכרטיס (תסתכל כאן) אתה צריך לוודא כי היא תואמת את המצלמה עם סוגים שונים, כמו מצלמות ישנות יותר לא תומכים סוגי כרטיס חדש יותר, אם אתה רוצה, אתה יכול לספר לנו את הדגם של המצלמה שלך, אז אנחנו יכולים להיות לך חפש כדי לראות מה תואם. המערכת שלי: OC ראשון
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המצלמה הדיגיטלית מה לקנות? | blackvioletred | Digital Imaging & מדפסות | 6 | 4th מרץ 2009 14:56 |
| מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה | מריאן ז | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 21st נובמבר 2008 07:49 |
| הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? | Ashley S | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 21st נובמבר 2008 01:01 |
| מצלמה דיגיטלית לא זוהה על ידי מחשב נייד | dfr200764 | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 7 אוקטובר 2008 11:33 |
| Best מצלמות דיגיטליות - מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש עבור PC | מחשב Spec | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 21st אוקטובר 2006 09:57 |
| שרשרת כלים | |
| |