![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dabar turiu "Fujifilm" xD Picture Card, ir aš noriu pereiti prie didesnės atminties. Ar aš turiu gauti dar Fujifilm kortelės ar galiu gauti skirtingus prekių ženklus? Taip pat ji sako M512mb mano kortelės. Koks yra skirtumas btwn M ir M +. Aš nieko nežinau apie atminties korteles. Heh. Kas yra geras Brendis? Thanks for any help! =) Tai Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet prekės ženklo turėtų būti gerai, jeigu jis yra teisingas tipo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, bet prekės bus darbas taip pat, kaip bet kuri kita (su kai kuriomis veiklos nukrypimų) Pažiūrėkite čia kai korteles, kad turėtų dirbti.
M ir M + yra įvairių modelių kortelė (pažiūrėti čia), Jums reikia įsitikinti, kad jūsų kamera yra suderinamas su įvairių tipų, kaip vyresnio amžiaus kameros nepalaiko naujesnių kortelių tipus, jei norite, galite pranešti mums apie savo fotoaparato modelį, tada mes galime jums atrodo pamatyti, kas suderinamas. Mano sistema: Pirma OC
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra skaitmeninis fotoaparatas pirkti? | blackvioletred | Digital Imaging & Printers | 6 | 4 kovas 2009 14:56 |
| Kas yra skaitmeninis fotoaparatas? Gaunu naują skaitmeninį fotoaparatą | Marian P | Digital Imaging & Printers | 2 | Lapkritis 21, 2008 07:49 |
| Geriausi skaitmeninį fotoaparatą pirkti? | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | Lapkritis 21, 2008 01:01 |
| Skaitmeninis fotoaparatas neaptinka nešiojamas | dfr200764 | Digital Imaging & Printers | 3 | 7 spalis 2008 11:33 |
| Geriausi skaitmeniniai fotoaparatai - ieško skaitmeninio fotoaparato į kompiuterio naudojimo | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | 21 spalis 2006 09:57 |
| Temos įrankiai | |
| |