![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Acum am o imagine Fujifilm xD carte şi vreau să faceţi upgrade la o mai mare de memorie. Mi-ar trebui să obţineţi un alt Fujifilm carte sau pot sa iau o altă marcă? De asemenea, se spune M512mb pe cartea mea de vizită. Care este diferenţa btwn M şi M +. Nu ştiu nimic despre carduri de memorie. Heh. Care sunt bune branduri? Multumesc pentru orice ajutor! =) Este o Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orice brand ar trebui să fie în regulă, atâta timp cât acesta este dreptul de tip.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, orice brand va funcţiona la fel ca orice alt (cu unele deviances de performanţă) Arunca o privire aici pentru unele cărţi de care ar trebui să funcţioneze.
M + M şi sunt modele diferite de carte (arunca o privire aici) Trebuie să vă asiguraţi că aparatul de fotografiat este compatibil cu diferite tipuri, astfel cum a fost în vârstă radare nu va sprijini mai noi tipuri de card, dacă doriţi, aţi putea să ne spuneţi de model de camera foto, atunci putem avea o privire pentru tine pentru a vedea ce este compatibil. Sistemul meu: În primul rând OC
|