![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Тепер у мене є Fujifilm XD Card малюнок, і я хочу перейти до більш високого пам'яті. Б. я, щоб отримати ще одну карту, Fujifilm, або я можу отримати іншу марку? Також він говорить M512mb на моїй картці. Яка різниця btwn М і М +. Я нічого не знаю про карти пам'яті. Хе. Що таке хороший брендів? Спасибо за будь-яку допомогу! =) Це Fujifilm F10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-яка марка повинна бути тонкою, поки це право типу.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, будь-якої марки буде працювати так само, як будь-який інший (деякі психічні відхилення виконання) Погляньте тут для деяких карт, що повинно працювати.
М и М + різні моделі карт (подивіться тут) Ви повинні переконатися, що камера сумісна з різними типами, як дорослі камер не буде підтримувати нові типи карт, якщо ви хочете, ви можете повідомити нам модель вашої камери, то ми можемо допомогти Вам знайти щоб побачити, що є сумісним. Моя система: Перший OC
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який цифровий фотоапарат купити? | blackvioletred | Digital Imaging & Принтери | 6 | 4 березня 2009 14:56 |
| Який цифровий фотоапарат? Я отримую нову цифрову камеру | Маріан М | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 листопада 2008 07:49 |
| Кращі цифрові камери купити? | Ешлі S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 листопада 2008 01:01 |
| Цифрова камера не виявляється ноутбука | dfr200764 | Digital Imaging & Принтери | 3 | 7 жовтня 2008 11:33 |
| Кращі цифрові фотоапарати - шукає цифрові камери для ПК використання | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 21 жовтня 2006 09:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |