![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте купих един много евтин, пластмасови цифров фотоапарат от ASDA за моята 9 година стар daughter.It дойде с USB олово и софтуер за редактиране / сортиране на снимки и уеб камера софтуер. Аз първоначално само включен камерата чрез USB олово в моя компютър, който разполага с Windows Vista OS само за да види дали го инсталира драйверите от неговата база данни водача, за да го отворите като сменяем диск и след това просто трябва да плъзнете и пуснете на снимки върху десктопа Той каза, че намери нов хардуер и се търси софтуер за USB 1.1 устройство - също не се ползват. АЗ didnt искате да инсталирате софтуера на камерата на моя компютър, но не се опитате да инсталирате камерата късно, този път за лаптоп - което само Win XP. Той заяви, че същите както по-горе, дори и след инсталирането на камерата софтуер, аз все още не могат да имат достъп до камерата - не е имало "сменяем диск" показани в "Моят компютър". Въпросът е може ли да изтегля драйверите за USB 1.1 устройство от никъде; има ли все пак връзка по интернет? Благодарности Декан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами по този CD е вероятно драйверите за камерата, ръгам диска във вашата машина и да видим какви възможности тя ти дава, няма да започнете да инсталирате нищо от компакт-диска, освен ако не ви кажа, че да. Може да има възможност да "инсталирате драйвери за камера" в такъв случай, опитайте се инсталира, че и тя трябва да работи, в противен случай, които камерата е тя? (марка и модел), тогава ние можем да имат поглед върху Интернет за сваляне драйвери за вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В съветника за добавяне на нов хардуер, тя трябва да каже "поставете диск, който дойде с устройство сега и кликнете Next" или думи за тази цел. Поп на диск, кликнете върху следващата и да видим какво ще се случи!
| |||
| |||
| Имам работи след като мода, но не като за съхранение диск, който не мога достъп и после просто хванете и пуснете снимките върху работния плот, за разлика от мобилния си телефон. Използване на придружаващия софтуер, той отваря сортиране на уеб камера нещо в прозорец, където всичко е "на живо", и то позволява ли да направим снимка, която се пази в друг прозорец, но ти арго Мърдай ...... или по-скоро I havent още имам да работя как да! Много благодаря за вашия принос, въпреки всичко. много оценявам! ![]() Декан |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какъв цифров фотоапарат да закупя? | blackvioletred | Digital Imaging & Принтери | 6 | 4 Март 2009 14:56 |
| Трябва ли да си купя Canon 450г цифровите SLR камери | AtWittsEnd | Digital Imaging & Принтери | 1 | 28 ноември 2008 10:39 |
| Какъв цифров фотоапарат? Аз съм се нов цифров фотоапарат | Мариян M | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2008 07:49 |
| Най-добър цифров фотоапарат, за да купя? | Ашли S | Digital Imaging & Принтери | 3 | 21 ноември 2008 01:01 |
| Награда за цифрови фотоапарати - Търся цифров фотоапарат за PC употреба | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 3 | 21 Окт 2006 09:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |