menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Digitální fotoaparát odhaleno laptop

Reply

Thread Nástroje
Old 4. října 2008, 01:03
Dárce Skupina

Default Digitální fotoaparát odhaleno laptop

Ahoj Koupil jsem velmi levné, plastové digitální fotoaparát z Asda pro můj 9 let starý daughter.It přišli s USB olova a software pro editaci / třídit fotografie a webcam software. I původně právě připojen k fotoaparátu prostřednictvím USB vést do mého PC, které má OS Windows Vista jen s cílem zjistit, zda je instalace ovladače od jeho řidič databáze a tak jsem mohla otevřít jako vyměnitelný disk a pak jen přetáhnout obrázky na ploše, je jí řekl, že našel nový hardware a software pro vyhledávání na USB 1.1 zařízení - taky ne využít. I didnt chcete nainstalovat kameru software na počítači, ale zkuste nainstalovat kameru později, tentokrát na notebook - který má pouze Win XP. Řekl stejné jako výše, a to i po instalaci kamery software, nemohl jsem stále přístup k fotoaparátu - neexistoval 'vyjímatelný disk' zobrazeny v 'Tento počítač'. Otázkou je, můžete si stáhnout ovladače pro USB 1.1 zařízení odkudkoliv, je tam odkaz, tak jako tak na internetu?

Díky

Děkan
Old 4. října 2008, 03:54
Dárce Skupina

Tak na tomto CD je pravděpodobně ovladače pro kamery, nalepit na disk ve vašem počítači a podívat se, jaké možnosti se vám to nebude nic začít instalovat z CD, pokud si to říct. Tam by mohla být možnost "instalovat ovladače fotoaparátu" v tom případě zkuste instalaci a to, že by měl fungovat, jinak fotoaparát, který to je? (značka a model), pak můžeme se podívat na internetu lze stáhnout ovladače pro Vás.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 6. října 2008, 14:09
Dárce Skupina

Při přidání nového hardwaru průvodce by měl říci "vložte disk, který přišel s přístrojem a klikněte hned vedle" nebo slova v tomto smyslu. Pop disku, klepněte vedle a podívat se, co se stane!

Můj systém: #

Processor (s):
Intel Q6600
Základní deska:
MSI P6N SLI V2
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Grafické karty (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512mb
Zvuková karta:
Integrovaný 8 Channel
Pevný disk (y):
320gb Samsung S-ATA 7200RPM
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake soprán & Toughpower 750W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Bezdrátové
Monitor (s):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operační systém (y):
Windows XP Professional SP3
Old 7. října 2008, 11:33
Dárce Skupina

Mám to práce po módní, ale ne jako úložný disk, že jsem je dostupný a pak jen přetáhnout obrázky na plochu, na rozdíl od mého mobilního telefonu. Pomocí doprovázející software, ale otevírá jakési Webcam věc v okně, kde je vše 'živé', a umožňuje tyou přijmout obraz, který je uložen v jiném okně, ale nelze přesunout ...... nebo spíše I havent ještě dostal k práci na to, jak si!

Děkuji za váš vstup, nicméně. hodně!

Děkan
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jaký digitální fotoaparát koupit? blackvioletred Digitální zobrazovací & Tiskárny 6 4. březen 2009 14:56
Mám koupit CANON 450d digitálním SLR fotoaparátu AtWittsEnd Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 28. listopadu 2008 10:39
Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát Marian M Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 21. listopadu 2008 07:49
Nejlepší digitální fotoaparát koupit? Ashley S Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 21. listopadu 2008 01:01
Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat Počítačové Spec Obecné Hardware Chat 3 21. října 2006 09:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.