![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Koupil jsem velmi levné, plastové digitální fotoaparát z Asda pro můj 9 let starý daughter.It přišli s USB olova a software pro editaci / třídit fotografie a webcam software. I původně právě připojen k fotoaparátu prostřednictvím USB vést do mého PC, které má OS Windows Vista jen s cílem zjistit, zda je instalace ovladače od jeho řidič databáze a tak jsem mohla otevřít jako vyměnitelný disk a pak jen přetáhnout obrázky na ploše, je jí řekl, že našel nový hardware a software pro vyhledávání na USB 1.1 zařízení - taky ne využít. I didnt chcete nainstalovat kameru software na počítači, ale zkuste nainstalovat kameru později, tentokrát na notebook - který má pouze Win XP. Řekl stejné jako výše, a to i po instalaci kamery software, nemohl jsem stále přístup k fotoaparátu - neexistoval 'vyjímatelný disk' zobrazeny v 'Tento počítač'. Otázkou je, můžete si stáhnout ovladače pro USB 1.1 zařízení odkudkoliv, je tam odkaz, tak jako tak na internetu? Díky Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak na tomto CD je pravděpodobně ovladače pro kamery, nalepit na disk ve vašem počítači a podívat se, jaké možnosti se vám to nebude nic začít instalovat z CD, pokud si to říct. Tam by mohla být možnost "instalovat ovladače fotoaparátu" v tom případě zkuste instalaci a to, že by měl fungovat, jinak fotoaparát, který to je? (značka a model), pak můžeme se podívat na internetu lze stáhnout ovladače pro Vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Při přidání nového hardwaru průvodce by měl říci "vložte disk, který přišel s přístrojem a klikněte hned vedle" nebo slova v tomto smyslu. Pop disku, klepněte vedle a podívat se, co se stane!
| |||
| |||
| Mám to práce po módní, ale ne jako úložný disk, že jsem je dostupný a pak jen přetáhnout obrázky na plochu, na rozdíl od mého mobilního telefonu. Pomocí doprovázející software, ale otevírá jakési Webcam věc v okně, kde je vše 'živé', a umožňuje tyou přijmout obraz, který je uložen v jiném okně, ale nelze přesunout ...... nebo spíše I havent ještě dostal k práci na to, jak si! Děkuji za váš vstup, nicméně. hodně! ![]() Děkan |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaký digitální fotoaparát koupit? | blackvioletred | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 6 | 4. březen 2009 14:56 |
| Mám koupit CANON 450d digitálním SLR fotoaparátu | AtWittsEnd | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 28. listopadu 2008 10:39 |
| Jaký digitální fotoaparát? se mi nové digitální fotoaparát | Marian M | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:49 |
| Nejlepší digitální fotoaparát koupit? | Ashley S | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 21. listopadu 2008 01:01 |
| Nejlepší digitální fotoaparáty - hledáme pro digitální fotoaparát pro PC používat | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 3 | 21. října 2006 09:57 |
| Thread Nástroje | |
| |