μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν ανιχνεύεται με laptop

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4η Οκτώβριος 2008, 01:03
Ομάδα Δωρητών

Default Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν ανιχνεύεται με laptop

Γεια σου αγόρασα ένα πολύ φθηνό, πλαστικό ψηφιακής κάμερας από ASDA μου 9 ετών daughter.It ήρθε με ένα USB οδηγήσει και το λογισμικό για να επεξεργαστείτε / είδους φωτογραφίες και webcam λογισμικού. Εγώ αρχικά μόλις συνδεθεί η κάμερα μέσω του USB οδηγήσει σε υπολογιστή μου που έχει το λειτουργικό σύστημα των Windows Vista μόνο και μόνο για να δείτε αν αυτό εγκαθιστά τα προγράμματα οδήγησης από τον οδηγό βάσης δεδομένων έτσι θα μπορούσε να ανοίξει ως αφαιρούμενο δίσκο και, στη συνέχεια, μόνο που πρέπει να κάνετε "drag and drop τις φωτογραφίες πάνω στην επιφάνεια εργασίας, δήλωσε ότι βρέθηκε νέο υλικό και λογισμικό για την αναζήτηση για μια συσκευή USB 1.1 - και εγώ δεν μπορεί. I didn't θέλουν να εγκαταστήσουν το λογισμικό της φωτογραφικής μηχανής για τον υπολογιστή μου, χωρίς όμως να προσπαθήσουμε να εγκαταστήσετε την κάμερα αργότερα, αυτή τη φορά για το φορητό υπολογιστή - η οποία έχει μόνο Win XP. Το είπε το ίδιο όπως παραπάνω, ακόμα και μετά την εγκατάσταση του λογισμικού της κάμερας, δεν θα μπορούσα ακόμη πρόσβαση στην κάμερα - δεν υπάρχουν "αφαιρούμενο δίσκο" φαίνεται στο "Ο υπολογιστής μου". Το ερώτημα είναι μπορώ να κατεβάσω τα προγράμματα οδήγησης για μια συσκευή USB 1.1 από οπουδήποτε? Είναι ούτως ή άλλως υπάρχει μια σύνδεση στο internet;;

Ευχαριστώ

Dean
Old 4η Οκτώβριος 2008, 03:54
Ομάδα Δωρητών

Και σε αυτό το CD είναι ίσως τα προγράμματα οδήγησης για την κάμερα, κολλήσει το δίσκο στον υπολογιστή σας και να δει τι επιλογές σου δίνει, δεν πρόκειται να ξεκινήσει η εγκατάσταση από το CD τίποτα αν δεν είναι να πείτε. Μπορεί να υπάρχει μια επιλογή για την "εγκατάσταση κάμερας οδηγούς" σε αυτή την περίπτωση, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε και ότι θα πρέπει να λειτουργεί διαφορετικά κάμερα που είναι; (μάρκα και μοντέλο), τότε μπορούμε να ρίξετε μια ματιά στο Διαδίκτυο για να κατεβάσετε τους οδηγούς για σας.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 6ης Οκτωβρίου 2008, 14:09
Ομάδα Δωρητών

Κατά την προσθήκη νέου υλικού οδηγός θα έπρεπε να λέει "παρεμβάλλεται δίσκο με συσκευή η οποία άρχισε σήμερα και κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα" ή τις λέξεις για το σκοπό αυτό. Pop στο δίσκο, κάντε κλικ στο επόμενο και να δούμε τι θα συμβεί!

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
Μνήμες:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Ολοκληρωμένη 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο & Toughpower 750W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Ασύρματα
Monitor (ες):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 7 Οκτ. 2008, 11:33
Ομάδα Δωρητών

Το βρήκα δουλειά μετά από μια μόδα αλλά δεν ως αποθήκευσης δίσκου που μπορούν να έχουν πρόσβαση και στη συνέχεια μόνο εικόνες με μεταφορά και απόθεση στην επιφάνεια εργασίας, σε αντίθεση με το κινητό μου τηλέφωνο. Χρησιμοποιώντας το συνοδευτικό λογισμικό, ανοίγει ένα είδος web cam πράγμα σε ένα παράθυρο, όπου τα πάντα είναι «ζωντανά», και tyou επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία που είναι αποθηκευμένα σε ένα άλλο παράθυρο αλλά επίκλισης μετακινήσετε ή μάλλον ...... I havent έχεις ακόμα να επεξεργαστεί τον τρόπο!

Ευχαριστώ πολύ για την συμβολή σας, παρόλα αυτά. εκτίμησα πολύ!

Dean
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Τι ψηφιακή φωτογραφική μηχανή να αγοράσει; blackvioletred Digital Imaging & Printers 6 4η Μαρ 2009 14:56
Πρέπει να αγοράσω CANON 450δ ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR AtWittsEnd Digital Imaging & Printers 1 28 Νοε 2008 10:39
Τι Digital Camera; να είμαι μια νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Marian M Digital Imaging & Printers 2 21 Νοε 2008 07:49
Best ψηφιακή κάμερα να αγοράσω; Ashley S Digital Imaging & Printers 3 21 Νοε 2008 01:01
Best ψηφιακές κάμερες - ψάχνει για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για χρήση Η / Υ Computer Spec Γενική Συζήτηση Hardware 3 21 Οκτ 2006 09:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.