![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok kupio sam vrlo jeftina, plastika iz digitalnog fotoaparata ASDA za moju 9 godina staru daughter.It došla s USB dovesti i softver za uređivanje / sortirati fotografije i webcam softver. Sam u početku samo priključen fotoaparata putem USB dovesti u moj PC sa Windows Vista OS pravedan vidjeti ako ga instalira upravljačke programe iz svoje baze podataka pa sam vozač mogao otvoriti ga kao removable disk, a zatim samo trebate povucite i ispustite slike na radnu površinu, On je rekao to pronašao novi hardver i da je u potrazi za softver za USB 1.1 uređaj - nema previše pomoći. JA nije želite instalirati kamere softver na moj računalo ali pokušajte instalirati kamere kasnije, ovaj put na laptop - koji ima samo Win XP. On je rekao isto kao gore, čak i nakon instaliranja kamera softver, ne bih mogao i dalje pristupiti kamera - nije bilo "removable disk" prikazana je u "Moj računalo '. Pitanje je mogu skinuti drivere za USB 1.1 uređaja s bilo kojeg mjesta; postoji veza ionako na internetu? Hvala Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa na tom CD-u je vjerojatno drivera za kameru, staviti disk na vašem računalu i vidjeti što on daje vam opcije, to se neće ništa početi instalirate s CD-a, osim ako vi to. Tu bi moglo biti na opciju "install drivere kamere", u kojem slučaju, pokušajte instalaciju i da bi trebalo raditi, inače kamera koja je to? (napraviti i model) onda možemo imati pogled na internetu za skinuti drivere za vas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U dodaj novi hardver čarobnjaka je trebala reći "umetnuti disk koji ste dobili s uređajem sada i kliknite Next" ili riječi u tom smislu. Pop disk, pritisnite next i vidjeti što se događa!
| |||
| |||
| ja je dobio to raditi nakon modne, ali ne i kao storage disk da mogu pristupiti i onda samo povucite i ispustite slike na radnoj površini, za razliku od mog mobilnog telefona. Korištenje pratećeg softvera, On otvara neku vrstu web cam stvar u prozoru gdje sve je 'uživo', a ona omogućava da se tyou sliku koja je pohranjena u drugom prozoru, ali vam ne mogu premjestiti ga ...... ili bolje JA luka još moramo raditi kako se! Mnogobrojan hvala za Vaš unos, ipak. mnogo poštovati! ![]() Dekanat |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji digitalni fotoaparat kupiti? | blackvioletred | Digital Imaging & Pisači | 6 | 4. ožujak 2009 14:56 |
| Trebam li kupiti digitalni SLR CANON 450d kamere | AtWittsEnd | Digital Imaging & Pisači | 1 | 28. studeni 2008 10:39 |
| Koji digitalni fotoaparat? Im 'uzimajući novu digitalnu kameru | Marian M | Digital Imaging & Pisači | 2 | 21. studeni 2008 07:49 |
| Najbolji digitalni fotoaparat kupiti? | Ashley S | Digital Imaging & Pisači | 3 | 21. studeni 2008 01:01 |
| Najbolji digitalni fotoaparati - potražnja za digitalne kamere za PC korištenja | Computer Izvanred | General Hardware Chat | 3 | 21. listopad 2006 09:57 |
| Thread Tools | |
| |