![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló vettem egy nagyon olcsó, műanyag digitális fényképezőgép az ASDA az én 9 éves daughter.It jött USB ólom és szoftver szerkesztés / sorrend fotó és webkamera szoftver. Én eredetileg csak a kamera csatlakoztatható USB keresztül vezet be a számítógép, amely a Windows Vista operációs rendszer, csak hogy lássa, hogy telepíti az illesztőprogramot a vezérlő adatbázist így nyitott rá, mint egy cserélhető lemezt, majd csak ki kell húzni és dobd el a képet fel az asztalra, Azt mondta, hogy új hardvert talált, és keresi a szoftver a készülék USB 1.1 - túl nem járt eredménnyel. I didnt szeretné telepíteni a kamerát a PC szoftvert, de azt próbálja telepítése a kamera később, ezúttal a laptop - amely csak a Win XP. Azt mondta az ugyanaz, mint fent, és még a kamera telepítése után a szoftver, azt nem tudta még elérni a kamera - nem volt "cserélhető lemez" látható "Sajátgép". A kérdés az, lehet letölteni a járművezetők egy USB 1.1 készülék bárhonnan, van egy link egyébként az interneten? Köszönöm Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, hogy valószínűleg a CD-meghajtót a kamerát, bottal a lemezt a gép és milyen lehetőségeket ad meg, akkor a telepítés nem indul el semmit a CD-ről, ha nem mondja meg azt. Lehet, hogy egy opció, hogy "install fényképezőgép mozdonyvezetők" Ebben az esetben próbálja meg a telepítés, és azt kell a munkát, amely egyébként kamera van? (márka és a modell), akkor lehet megnézni az interneten a letölthető illesztőprogramok Önnek.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az Új hardver hozzáadása varázsló azt mondja "Insert disk lépett az eszköz most és kattintson a" vagy a szavakat, hogy hatással. Pop a lemezt, kattintson a Tovább gombra, hogy mi történik!
| |||
| |||
| Megvan munka után, a divat, de nem a tároló lemez, hogy hogyan juthat hozzá, majd csak drag and drop képet át az asztalra, ellentétben a mobil telefonnal. A mellékelt szoftver használatával, megnyitja egyfajta web cam dolog egy ablak, ahol minden "élő", és lehetővé teszi tyou arra, hogy egy kép, amely tárolja a másik ablakban, de vidám mozgassa ...... vagy inkább I havent még megvan, hogy ki, hogyan! Many thanks for your input, mégis. much appreciated! ![]() Dean |