פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > Digital Imaging & מדפסות

Register

מצלמה דיגיטלית לא זוהה על ידי מחשב נייד

Reply

שרשרת כלים
Old 4 אוקטובר 2008, 01:03
קבוצת תורמים

Default מצלמה דיגיטלית לא זוהה על ידי מחשב נייד

היי קניתי מאוד בזול, פלסטיק מ ASDA המצלמה הדיגיטלית שלי, בת 9 daughter.It הגיע עם כבל USB ותוכנה מובילות לערוך / למיין תמונות ו Webcam התוכנה. אני רק בהתחלה פקוק את המצלמה דרך USB שלה להוביל לתוך המחשב שלי שיש לו את מערכת ההפעלה Windows Vista, רק כדי לראות אם היא מתקינה את מנהלי ההתקנים של מנהל מסד הנתונים שלה, כך שאני יכול לפתוח אותו בתור דיסק נשלף ואז פשוט צריך לגרור ולשחרר את התמונות על גבי שולחן העבודה, הוא אמר את זה מצא חומרה חדשה והוא מחפש תוכנה עבור התקן USB 1.1 - גם ללא הועיל. Didn't אני רוצה להתקין את התוכנה על המצלמה שלי, אבל עשה את המחשב מנסה להתקין את המצלמה, מאוחר יותר, הפעם על הנייד - בו יש רק הרוויחו XP. הוא אמר את אותו כנ"ל ואף לאחר התקנת התוכנה המצלמה, אני לא יכול עדיין לגשת מצלמה - אין 'דיסק נשלף' המוצג ב 'המחשב שלי'. השאלה היא האם אני יכול להוריד את מנהלי ההתקנים עבור התקן USB 1.1 מכל מקום, היא בכל זאת יש קישור באינטרנט??

תודה

דיקן
Old 4 אוקטובר 2008, 03:54
קבוצת תורמים

ובכן באותו תקליטור היא כנראה את מנהלי ההתקן של המצלמה, מקל את הדיסק המחשב שלך ולראות מה האפשרויות שזה נותן לך, זה לא להתחיל בהתקנת דבר מהתקליטור אלא אם אתה אומר את זה. יכולים להיות אפשרות "להתקין מצלמה הנהגים" במקרה זה, נסה להתקין את זה וזה אמור לעבוד, אחרת שבה מצלמה זה? (דגם) אז נוכל לקבל מבט על נהגים להורדה באינטרנט עבורך.

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 6 אוקטובר 2008, 14:09
קבוצת תורמים

ב 'אשף הוספת חומרה חדשה הוא צריך להגיד "הכנס דיסק אשר הגיעו עם המכשיר עכשיו, ולחץ על הבא" או מילים אשר בתוקף. אבא את הדיסק, לחץ על הבא ולראות מה קורה!

המערכת שלי: #

מעבד (ים):
אינטל Q6600
לוח האם:
MSI P6N SLI v2
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
כרטיס מסך (S):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
כרטיס קול:
משולבת של ערוץ 8
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
כונן אופטי (S):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake סופרן & Toughpower 750W
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
אלחוטי
צג (S):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
מערכת הפעלה (S):
מערכת Windows XP Professional SP3
Old 7 אוקטובר 2008, 11:33
קבוצת תורמים

יש לי עבודה אחרי אופנה אבל לא כמו אחסון דיסק שאני יכול לקבל גישה ולאחר מכן פשוט גרור ושחרר את התמונות על גבי שולחן העבודה, שלא כמו הטלפון הנייד שלי. באמצעות התוכנה הנלוות, זה פותח סוג של דבר פקה אינטרנט בחלון שבו הכל 'חי', והוא מאפשר tyou לקחת תמונה שבה מאוחסן בחלון אחר אבל אתה צביעות או להעביר אותו אלא ...... havent אני עדיין צריך לעבוד איך!

Many thanks for your input, למרות זאת. הרבה appreciated!

דיקן
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המצלמה הדיגיטלית מה לקנות? blackvioletred Digital Imaging & מדפסות 6 4th מרץ 2009 14:56
כדאי לקנות CANON 450d מצלמה דיגיטלית SLR AtWittsEnd Digital Imaging & מדפסות 1 -28 נובמבר 2008 10:39
מה מצלמה דיגיטלית? אני מקבל את המצלמה הדיגיטלית החדשה מריאן ז Digital Imaging & מדפסות 2 21st נובמבר 2008 07:49
הכי טוב לקנות מצלמה דיגיטלית? Ashley S Digital Imaging & מדפסות 3 21st נובמבר 2008 01:01
Best מצלמות דיגיטליות - מחפש מצלמה דיגיטלית לשימוש עבור PC מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 3 21st אוקטובר 2006 09:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.