mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Skaitmeninis fotoaparatas neaptinka nešiojamas

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 4, 2008, 01:03
Donorų grupės

Default Skaitmeninis fotoaparatas neaptinka nešiojamas

Sveiki, aš nusipirkau labai pigiai, plastikiniai skaitmeninis fotoaparatas ASDA mano 9 metų daughter.It atėjo su USB švino ir programinės įrangos redaguoti ir rūšiuoti nuotraukas ir webcam software. Aš iš pradžių tiesiog prijungti kamerą per savo USB švinas į mano kompiuterį, kuris "Windows Vista" OS tik pamatyti, jei ji diegiama nuo jo vairuotojo Database Drivers taip galėčiau atidaryti jį kaip nuimamas diską ir tada tiesiog vilkite nuotraukas ant darbastalio, teigiama, kad ji rasti naują įrangą ir ieškojau programinė įranga USB 1.1 įrenginys - taip pat jokios naudos. I didnt norite įdiegti programinę įrangą, fotoaparatą mano kompiuteryje, bet bandė INSTAL kameros vėliau, šį kartą nešiojamas kompiuteris - kuris turi tik Win XP. Jis pasakė, kaip nurodyta pirmiau, ir net įdiegus programinę įrangą kameros patį, aš vis dar negali naudotis kameros - nebuvo "nuimamas diskas" parodyta "Mano kompiuteris". Klausimas, ar galiu atsisiųsti USB 1.1 prietaisą iš kur vairuotojai, ar yra ryšys šiaip internete?

Ačiū

Dekanas
Old Spalis 4, 2008, 03:54
Donorų grupės

Gerai, kad CD yra tikriausiai dėl kameros vairuotojų, laikytis savo mašinos diską ir pažiūrėti, ką jis duoda jums šį puslapį, jis nebus pradėti diegti ką nors iš CD, jei pasakytumėte jam. Gali būti variantas "įdiegti kameros vairuotojų tokiu atveju, bandykite diegti, kad ir ji turi dirbti, kitaip, kuri kamera yra? (markė ir modelis), tai mes galime dėl Parsisiųsti tvarkykles galite ieškoti internete.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Spalis 6, 2008, 14:09
Donorų grupės

Pridėti New Hardware Wizard reikia pasakyti "įrašyti diską, kuris buvo su prietaisu ir spauskite Next" ar žodžiai šiuo klausimu. Pop diską, spustelėkite Pirmyn ir žiūrėsime kas atsitiks!

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel Q6600
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI V2
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (-ai):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Garso plokštė:
Integruota 8 kanalų
Kietasis diskas (-ai):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Wireless
Monitorius (-ai):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Professional SP3
Old Spalis 7, 2008, 11:33
Donorų grupės

I got it darbą po mados, bet ne saugojimo diską, kad galėčiau naudotis ir tada tiesiog vilkite nuotraukas ant darbalaukio, skirtingai nei mano mobilusis telefonas. Naudojant pridedamą programinę įrangą, ji atidaro interneto kamera dalykas Rūšiuoti pagal lango kur viskas yra "gyvų", o tai leidžia tyou imtis nuotrauka, kuri yra saugoma kitame lange, o jūs cant perkelti ji ...... arba veikiau i havent dar turiu dirbti, kaip!

Many thanks for your input, vis dėlto. Much appreciated!

Dekanas
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas pirkti? blackvioletred Digital Imaging & Printers 6 4 kovas 2009 14:56
Turėčiau pirkti Canon 450d skaitmeninis SLR fotoaparatas AtWittsEnd Digital Imaging & Printers 1 Lapkritis 28, 2008 10:39
Kas yra skaitmeninis fotoaparatas? Gaunu naują skaitmeninį fotoaparatą Marian P Digital Imaging & Printers 2 Lapkritis 21, 2008 07:49
Geriausi skaitmeninį fotoaparatą pirkti? Ashley S Digital Imaging & Printers 3 Lapkritis 21, 2008 01:01
Geriausi skaitmeniniai fotoaparatai - ieško skaitmeninio fotoaparato į kompiuterio naudojimo Kompiuterių Spec General Hardware Chat 3 21 spalis 2006 09:57
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.