![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš nusipirkau labai pigiai, plastikiniai skaitmeninis fotoaparatas ASDA mano 9 metų daughter.It atėjo su USB švino ir programinės įrangos redaguoti ir rūšiuoti nuotraukas ir webcam software. Aš iš pradžių tiesiog prijungti kamerą per savo USB švinas į mano kompiuterį, kuris "Windows Vista" OS tik pamatyti, jei ji diegiama nuo jo vairuotojo Database Drivers taip galėčiau atidaryti jį kaip nuimamas diską ir tada tiesiog vilkite nuotraukas ant darbastalio, teigiama, kad ji rasti naują įrangą ir ieškojau programinė įranga USB 1.1 įrenginys - taip pat jokios naudos. I didnt norite įdiegti programinę įrangą, fotoaparatą mano kompiuteryje, bet bandė INSTAL kameros vėliau, šį kartą nešiojamas kompiuteris - kuris turi tik Win XP. Jis pasakė, kaip nurodyta pirmiau, ir net įdiegus programinę įrangą kameros patį, aš vis dar negali naudotis kameros - nebuvo "nuimamas diskas" parodyta "Mano kompiuteris". Klausimas, ar galiu atsisiųsti USB 1.1 prietaisą iš kur vairuotojai, ar yra ryšys šiaip internete? Ačiū Dekanas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, kad CD yra tikriausiai dėl kameros vairuotojų, laikytis savo mašinos diską ir pažiūrėti, ką jis duoda jums šį puslapį, jis nebus pradėti diegti ką nors iš CD, jei pasakytumėte jam. Gali būti variantas "įdiegti kameros vairuotojų tokiu atveju, bandykite diegti, kad ir ji turi dirbti, kitaip, kuri kamera yra? (markė ir modelis), tai mes galime dėl Parsisiųsti tvarkykles galite ieškoti internete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pridėti New Hardware Wizard reikia pasakyti "įrašyti diską, kuris buvo su prietaisu ir spauskite Next" ar žodžiai šiuo klausimu. Pop diską, spustelėkite Pirmyn ir žiūrėsime kas atsitiks!
| |||
| |||
| I got it darbą po mados, bet ne saugojimo diską, kad galėčiau naudotis ir tada tiesiog vilkite nuotraukas ant darbalaukio, skirtingai nei mano mobilusis telefonas. Naudojant pridedamą programinę įrangą, ji atidaro interneto kamera dalykas Rūšiuoti pagal lango kur viskas yra "gyvų", o tai leidžia tyou imtis nuotrauka, kuri yra saugoma kitame lange, o jūs cant perkelti ji ...... arba veikiau i havent dar turiu dirbti, kaip! Many thanks for your input, vis dėlto. Much appreciated! ![]() Dekanas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra skaitmeninis fotoaparatas pirkti? | blackvioletred | Digital Imaging & Printers | 6 | 4 kovas 2009 14:56 |
| Turėčiau pirkti Canon 450d skaitmeninis SLR fotoaparatas | AtWittsEnd | Digital Imaging & Printers | 1 | Lapkritis 28, 2008 10:39 |
| Kas yra skaitmeninis fotoaparatas? Gaunu naują skaitmeninį fotoaparatą | Marian P | Digital Imaging & Printers | 2 | Lapkritis 21, 2008 07:49 |
| Geriausi skaitmeninį fotoaparatą pirkti? | Ashley S | Digital Imaging & Printers | 3 | Lapkritis 21, 2008 01:01 |
| Geriausi skaitmeniniai fotoaparatai - ieško skaitmeninio fotoaparato į kompiuterio naudojimo | Kompiuterių Spec | General Hardware Chat | 3 | 21 spalis 2006 09:57 |
| Temos įrankiai | |
| |