mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Digital Imaging sadzīves tehnika

Register

Digitālās kameras neatklāj klēpjdators

Reply

Thread Tools
Old 4 oktobris 2008, 01:03
Donors Group

Default Digitālās kameras neatklāj klēpjdators

Hi es nopirku ļoti lēts, plastmasas digitālo fotokameru no ASDA mana 9 gadus veca daughter.It nāca ar USB svina un programmatūru, lai rediģētu / šķirot fotogrāfijas un webcam programmatūra. Es sākotnēji tikai pieslēgts kameras starpniecību USB noved pie mana PC, kas ir Windows Vista OS tikai lai redzētu, vai to instalē no tā vadītāja datubāzē vadītājiem, lai es varētu atvērt to kā noņemams disks un tad vienkārši ir velciet un nometiet attēlus uz darbvirsmas, tas teica, ka atraduši jaunas datortehnikas un bija meklēt programmatūru 1,1 USB ierīce - arī bez rezultātiem. I didn't vēlaties instalēt kamera programmatūras mana PC bet tā mēģinās uzstādīt kameru vēlāk, šoreiz klēpjdators - kas ir tikai Win XP. To teica pats kā iepriekš, un pat pēc instalēšanas kameras programmatūru, es nevarēju joprojām piekļūt camera - nebija "noņemams disks" norādīts "Mans dators". Jautājums ir vai es varu lejupielādēt 1.1 USB ierīci no jebkuras vadītājiem; pastāv saikne vienalga par internetu?

Pateicība

Dean
Old 4 oktobris 2008, 03:54
Donors Group

Labi, ka CD ir iespējams ar kameru vadītājiem, stick disks savā mašīnā un redzēt, kas iespējas tas dod jums, tas nevar uzsākt instalēšanu neko no CD, ja vien pastāstīt to. Varētu būt opcija "Install kameru vadītāji" un šajā gadījumā mēģiniet instalēt, ka un jāstrādā, citādi ko kamera ir? (marka un modelis), tad mēs varam būt izskatīsies internetā lejupielādējamo vadītājiem jums.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Oktobris 6, 2008, 14:09
Donors Group

In Add New Hardware vedņa būtu teikt "ievietot disku, kas nāca ar ierīci, tagad un uz nākamo" vai vārdus šajā sakarā. Pop diskā, noklikšķiniet uz nākamo un redzēt, kas notiek!

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel Q6600
Motherboard:
MSI P6N SLI V2
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Graphics Card (s):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrēta 8 Channel
Hard Drive (s):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Wireless
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (s):
Windows XP Professional SP3
Old 7 oktobris 2008, 11:33
Donors Group

Man to darbu pēc modes, bet ne kā uzglabāšanas disku, ka es varu piekļūt un tad velciet un nometiet attēlus uz darbvirsmas, atšķirībā no sava mobilā tālruņa. Izmantojot pievienoto programmatūru, tā atver veida web cam lieta logs, kur viss ir "dzīvi", un tas ļauj tyou veikt attēlu, kas glabājas kādā citā logā, bet Jūs nevar pārvietot to ...... vai diezgan I havent vēl iepazinos ar darbu, kā to!

Liels paldies par jūsu ieguldījumu, tomēr. much appreciated!

Dean
Reply

Register

Bookmarks