rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Cyfrowy aparat nie został wykryty przez laptopa

Reply

Narzędzia wątku
Old 4 października 2008, 01:03
Grupa dawcy

Default Cyfrowy aparat nie został wykryty przez laptopa

Cześć Kupiłem bardzo tanie, plastikowe aparat cyfrowy z ASDA mojej starej 9 lat wraz z daughter.It USB ołowiu i oprogramowania do edycji / sortować zdjęcia i oprogramowania kamery internetowej. I początkowo tylko podłączyć aparat przez USB jej prowadzić do mojego komputera, który ma tylko system operacyjny Windows Vista, aby sprawdzić, czy instaluje sterowniki od kierowcy bazy danych, więc można go otworzyć jak odłączalnego dysku, a następnie wystarczy przeciągnąć i upuścić zdjęcia na pulpit, on powiedział, że znaleziono nowy sprzęt i szuka oprogramowania dla urządzenia USB 1.1 - zbyt bezskutecznie. I didnt zainstalować kamery oprogramowania na moim komputerze, ale spróbuj zainstalować kamery później, tym razem na laptopa - co tylko Win XP. To mówi samo jak powyżej, a nawet po zainstalowaniu oprogramowania dostarczonego z aparatem, nie mogę nadal korzystać z aparatu - nie było "odłączalnego płyty" pokazane w "Mój komputer". Powstaje pytanie, czy mogę ściągnąć sterowniki USB 1.1 urządzenie z dowolnego miejsca, jest tam link anyway w internecie?

Dzięki

Dean
Old 4 października 2008, 03:54
Grupa dawcy

Dobrze na tym CD jest prawdopodobnie sterowniki do kamery, trzymać na dysku w komputerze i sprawdzić, co to daje możliwości, nie będzie rozpoczęcie instalowania niczego z dysku CD, jeśli nie powiedzieć mu. Nie może być opcja "Instalacja sterowników kamery", w którym to przypadku, spróbuj zainstalować i że powinien on pracować, inny aparat, który jest? (marka i model), a następnie możemy rzucić okiem na stronie internetowej do pobrania sterowniki dla Ciebie.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 6. października 2008, 14:09
Grupa dawcy

W kreatorze dodawania nowego sprzętu należy powiedzieć "włóż dysk dołączoną do urządzenia, które teraz i kliknij przycisk Dalej" lub słów w tym celu. Pop na dysku, kliknij przycisk Dalej i zobaczyć co się dzieje!

My System: #

Procesor (y):
Intel Q6600
Płyta główna:
MSI P6N SLI V2
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Karta graficzna (y):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Karta dźwiękowa:
Zintegrowana 8 kanałowy
Hard Drive (s):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Optical Drive (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Thermaltake Soprano & Toughpower 750W
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Bezprzewodowe
Monitor (y):
Samsung SyncMaster 931BW 19 "
Operating System (-y):
Windows XP Professional z dodatkiem SP3
Old 7 października 2008, 11:33
Grupa dawcy

Mam go od mody, ale nie jako przechowywania dysków, że mogę dostępu, a potem po prostu przeciągnij i upuść zdjęć na pulpicie, w odróżnieniu od mojego telefonu komórkowego. Korzystanie z oprogramowania towarzyszącego, otwiera jakby web cam rzeczą w oknie, gdzie wszystko jest "na żywo", i pozwala tyou aby zrobić zdjęcie, które jest przechowywane w innym oknie, ale cant go przenieść lub raczej ...... I havent got jeszcze do pracy, jak!

Many thanks for your input jednak. much appreciated!

Dean
Reply

Register

Zakładki