![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Kupiłem bardzo tanie, plastikowe aparat cyfrowy z ASDA mojej starej 9 lat wraz z daughter.It USB ołowiu i oprogramowania do edycji / sortować zdjęcia i oprogramowania kamery internetowej. I początkowo tylko podłączyć aparat przez USB jej prowadzić do mojego komputera, który ma tylko system operacyjny Windows Vista, aby sprawdzić, czy instaluje sterowniki od kierowcy bazy danych, więc można go otworzyć jak odłączalnego dysku, a następnie wystarczy przeciągnąć i upuścić zdjęcia na pulpit, on powiedział, że znaleziono nowy sprzęt i szuka oprogramowania dla urządzenia USB 1.1 - zbyt bezskutecznie. I didnt zainstalować kamery oprogramowania na moim komputerze, ale spróbuj zainstalować kamery później, tym razem na laptopa - co tylko Win XP. To mówi samo jak powyżej, a nawet po zainstalowaniu oprogramowania dostarczonego z aparatem, nie mogę nadal korzystać z aparatu - nie było "odłączalnego płyty" pokazane w "Mój komputer". Powstaje pytanie, czy mogę ściągnąć sterowniki USB 1.1 urządzenie z dowolnego miejsca, jest tam link anyway w internecie? Dzięki Dean |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrze na tym CD jest prawdopodobnie sterowniki do kamery, trzymać na dysku w komputerze i sprawdzić, co to daje możliwości, nie będzie rozpoczęcie instalowania niczego z dysku CD, jeśli nie powiedzieć mu. Nie może być opcja "Instalacja sterowników kamery", w którym to przypadku, spróbuj zainstalować i że powinien on pracować, inny aparat, który jest? (marka i model), a następnie możemy rzucić okiem na stronie internetowej do pobrania sterowniki dla Ciebie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W kreatorze dodawania nowego sprzętu należy powiedzieć "włóż dysk dołączoną do urządzenia, które teraz i kliknij przycisk Dalej" lub słów w tym celu. Pop na dysku, kliknij przycisk Dalej i zobaczyć co się dzieje!
| |||
| |||
| Mam go od mody, ale nie jako przechowywania dysków, że mogę dostępu, a potem po prostu przeciągnij i upuść zdjęć na pulpicie, w odróżnieniu od mojego telefonu komórkowego. Korzystanie z oprogramowania towarzyszącego, otwiera jakby web cam rzeczą w oknie, gdzie wszystko jest "na żywo", i pozwala tyou aby zrobić zdjęcie, które jest przechowywane w innym oknie, ale cant go przenieść lub raczej ...... I havent got jeszcze do pracy, jak! Many thanks for your input jednak. much appreciated! ![]() Dean |
![]() |
|
| Zakładki |