![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna Am cumparat un foarte ieftin, de plastic aparat de fotografiat digital de la ASDA meu pentru 9 ani, a venit cu o daughter.It duce USB şi software pentru a edita / fel de fotografii şi webcam software. Am iniţial doar conectat aparatul de fotografiat prin intermediul USB duce în PC-ul meu, care are ca sistem de operare Windows Vista doar pentru a vedea dacă se instalează driver-ele de la driver de baze de date, aşa că am putut deschide-o ca pe un disc amovibil şi apoi doar să glisaţi şi să fixaţi de imagini pe desktop, A spus-o găsit noi de hardware şi de cercetare pentru software-ul a fost pentru un dispozitiv USB 1.1 - prea fără nici un rezultat. I didnt nevoie la spre a instala software-ul aparatului de fotografiat de pe PC-ul meu, dar a încercat să instalat aparatul de fotografiat mai târziu, de această dată pe laptop - care numai a Win XP. Acesta a spus la fel ca mai sus şi chiar şi după instalarea software-ul aparatului de fotografiat, încă nu am putut accesa camera foto - nu a existat nici un "disc amovibil" se arată în "My computer". Întrebarea este pot descărca driverele USB 1.1 pentru un aparat de oriunde; există o legătură, oricum, pe internet?? Mulţumesc Decan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine ca pe CD-ul este, probabil, driverele pentru camera foto, stick de disc în maşina dvs. şi să vedeţi ce vă oferă opţiuni de ea, aceasta nu se va incepe instalarea nimic de la CD-ul cu excepţia cazului în care ai spus-o. S-ar putea fi o opţiune pentru "a instala driver-ele camera", în care caz, încercaţi să instalaţi şi că ar trebui să funcţioneze, altfel care camera este? (face şi model), atunci putem să aruncăm o privire pe internet downladabil pentru driver-ele pentru tine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În expertul Add New Hardware acesta ar trebui să spun "insera disc care a venit cu aparatul acum, şi faceţi clic pe Next" sau cuvinte în acest sens. Pop de disc în, faceţi clic pe următorul şi să vedem ce se întâmplă!
| |||
| |||
| L-am luat locul de muncă după o moda, dar nu ca un disc de stocare care pot accesa şi doar apoi glisaţi şi să fixaţi fotografii pe spaţiul de lucru, spre deosebire de telefonul mobil. Folosind software-ul care însoţeşte, Se deschide un fel de web cam lucru într-o fereastră în care totul este "în direct", şi-l ai permite să ia o imagine care este stocată într-o altă fereastră, dar vă mutaţi-l cant ...... sau mai degrabă I havent ajuns încă la locul de muncă cum să!!! Multe mulţumiri pentru contribuţia dumneavoastră, totuşi. mult mai apreciat! ![]() Decan |