![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Kúpil som veľmi lacné, plastové digitálny fotoaparát z Asda pre môj 9 rokov starý daughter.It prišli s USB olova a softvér pre editáciu / triediť fotografie a webcam softvér. I pôvodne práve pripojený k fotoaparátu prostredníctvom USB viesť do môjho PC, ktoré má OS Windows Vista len s cieľom zistiť, či je inštalácia ovládača od jeho vodič databázy a tak som mohla otvoriť ako vymeniteľný disk a potom len pretiahnuť obrázky na ploche, je jej povedal, že našiel nový hardware a software pre vyhľadávanie na USB 1.1 zariadení - taky ne využiť. I didnt chcete nainštalovať kameru softvér na počítači, ale skúste nainštalovať kameru neskôr, tentoraz na notebook - ktorý má iba Win XP. Povedal to isté ako vyššie, a to aj po nainštalovaní kamery softvér, nemohol som stále prístup k fotoaparátu - neexistoval 'vynímateľný disk' zobrazené v 'Tento počítač'. Otázkou je, môžete si stiahnuť ovládače pre USB 1.1 zariadení odkiaľkoľvek, je tam odkaz, tak ako aj na internete? Vďaka Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak na tomto CD je pravdepodobne ovládače pre kamery, nalepiť na disk vo vašom počítači a pozrieť sa, aké možnosti sa vám to nebude nič začať inštalovať z CD, ak si to povedať. Tam by mohla byť možnosť "inštalovať ovládače fotoaparátu" v tom prípade skúste inštaláciu a to, že by mal fungovať, inak fotoaparát, ktorý to je? (značka a model), potom môžeme sa pozrieť na internete možno stiahnuť ovládače pre Vás.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pri pridaní nového hardvéru sprievodca by mal povedať "vložte disk, který přišel s prístrojom a kliknite hneď vedľa" alebo slová v tomto zmysle. Pop disku, kliknite vedľa a pozrieť sa, čo sa stane!
| |||
| |||
| Mám to práca po módne, ale nie ako úložný disk, že jsem je dostupný a potom len pretiahnuť obrázky na plochu, na rozdiel od môjho mobilného telefónu. Pomocou sprevádzajú softvér, ale otvára akési Webcam vec v okne, kde je všetko 'živej', a umožňuje tyou prijať obraz, ktorý je uložený v inom okne, ale nemožno presunúť ...... alebo skôr I havent ešte dostal k práci na to, ako si! Ďakujem za váš vstup, však. hodně! ![]() Dekan |