мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дигитал Имагинг & Штампачи

Register

Дигитални фотоапарат није откривен лаптоп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. октобар 2008, 01:03
Донаторска Група

Default Дигитални фотоапарат није откривен лаптоп

Бок купио сам врло јефтина, пластика из дигиталног фотоапарата АСДА за моју 9 година стару даугхтер.Ит дошла са УСБ довести и софтвер за уређивање / сортирати фотографије и УЕБЦАМ софтвер. Сам у почетку само прикључен камеру путем УСБ довести у мој ПЦ са Уиндоус Виста ОС праведан видјети ако га инсталира управљачке програме из своје базе података па сам возач могао отворити га као ремовабле диск, а затим само треба превуците и отпустите слике на радну површину, Он је рекао то пронашао нови хардвер и да је у потрази за софтвер за УСБ 1/1 уређај - нема превише помоћи. ЈА није желите инсталирати камере софтвер на мој рачунар али покушајте инсталирати камере касније, овај пут на лаптоп - који има само Уин КСП. Он је рекао исто као горе, чак и након инсталирања камера софтвер, не бих могао и даље приступити камера - није било "ремовабле диск" приказана је у "Мој рачунар '. Питање је могу скинути дривер за УСБ 1/1 уређаја са било којег места; постоји веза ионако на интернету?

Хвала

Деканат
Old 4. октобар 2008, 03:54
Донаторска Група

Па на том ЦД-у је вероватно драјвера за камеру, ставити диск на вашем рачунару и видети шта он даје вам опције, то се неће ништа почети инсталирате са ЦД-а, осим ако ви то. Ту би могло бити на опцију "инсталл дривер камере", у којем случају, покушајте инсталацију и да би требало да раде, иначе камера која је то? (направити и модел) онда можемо да има поглед на интернету за скинути дривер за вас.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 6. октобар 2008, 14:09
Донаторска Група

У додај нови хардвер чаробњак је требало рећи "уметнути диск који сте добили са уређајем сада и кликните Некст" или речи у том смислу. Поп диск, притисните некст и видети шта се дешава!

Мы Сыстем: #

Процесор (и):
Интел К6600
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли в2
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ6400 гусар
Графичка картица (е):
КСФКС НВИДИА 8600ГТС 512МБ
Соунд Цард:
Интегрисани 8 канала
Тврди диск (и):
Самсунг 320ГБ С-АТА 7200рпм
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран & Тоугхпоуер 750У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Уирелесс
Монитор (е):
Самсунг Сынцмастер 931БУ 19 "
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Профессионал СП3
Old 7. октобар 2008, 11:33
Донаторска Група

ја је добио то да раде након модне, али не и као стораге диск да могу приступити и онда само превуците и отпустите слике на радној површини, за разлику од мог мобилног телефона. Коришћење пратећег софтвера, Он отвара неку врсту уеб цам ствар у прозору где све је 'уживо', а она омогућава да се тыоу слику која је сачувана у другом прозору, али вам не могу преместити га ...... или боље ЈА уточиште још морамо радити како се!

Многобројан захвалност за Ваш унос, ипак. много поштовати!

Деканат
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који дигитални фотоапарат купити? блацквиолетред Дигитал Имагинг & Штампачи 6 4 март 2009 14:56
Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере АтУиттсЕнд Дигитал Имагинг & Штампачи 1 28 новембар 2008 10:39
Који дигитални фотоапарат? Им 'добивање нову дигиталну камеру Мариан М Дигитал Имагинг & Штампачи 2 21 новембар 2008 07:49
Најбољи дигитални фотоапарат купити? Асхлеы С Дигитал Имагинг & Штампачи 3 21 новембар 2008 01:01
Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења Цомпутер Изванред Генерал Хардуаре Цхат 3 21 октобар 2006 09:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц