![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок купио сам врло јефтина, пластика из дигиталног фотоапарата АСДА за моју 9 година стару даугхтер.Ит дошла са УСБ довести и софтвер за уређивање / сортирати фотографије и УЕБЦАМ софтвер. Сам у почетку само прикључен камеру путем УСБ довести у мој ПЦ са Уиндоус Виста ОС праведан видјети ако га инсталира управљачке програме из своје базе података па сам возач могао отворити га као ремовабле диск, а затим само треба превуците и отпустите слике на радну површину, Он је рекао то пронашао нови хардвер и да је у потрази за софтвер за УСБ 1/1 уређај - нема превише помоћи. ЈА није желите инсталирати камере софтвер на мој рачунар али покушајте инсталирати камере касније, овај пут на лаптоп - који има само Уин КСП. Он је рекао исто као горе, чак и након инсталирања камера софтвер, не бих могао и даље приступити камера - није било "ремовабле диск" приказана је у "Мој рачунар '. Питање је могу скинути дривер за УСБ 1/1 уређаја са било којег места; постоји веза ионако на интернету? Хвала Деканат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па на том ЦД-у је вероватно драјвера за камеру, ставити диск на вашем рачунару и видети шта он даје вам опције, то се неће ништа почети инсталирате са ЦД-а, осим ако ви то. Ту би могло бити на опцију "инсталл дривер камере", у којем случају, покушајте инсталацију и да би требало да раде, иначе камера која је то? (направити и модел) онда можемо да има поглед на интернету за скинути дривер за вас.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У додај нови хардвер чаробњак је требало рећи "уметнути диск који сте добили са уређајем сада и кликните Некст" или речи у том смислу. Поп диск, притисните некст и видети шта се дешава!
| |||
| |||
| ја је добио то да раде након модне, али не и као стораге диск да могу приступити и онда само превуците и отпустите слике на радној површини, за разлику од мог мобилног телефона. Коришћење пратећег софтвера, Он отвара неку врсту уеб цам ствар у прозору где све је 'уживо', а она омогућава да се тыоу слику која је сачувана у другом прозору, али вам не могу преместити га ...... или боље ЈА уточиште још морамо радити како се! Многобројан захвалност за Ваш унос, ипак. много поштовати! ![]() Деканат |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који дигитални фотоапарат купити? | блацквиолетред | Дигитал Имагинг & Штампачи | 6 | 4 март 2009 14:56 |
| Требам ли купити дигитални СЛР ЦАНОН 450д камере | АтУиттсЕнд | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 28 новембар 2008 10:39 |
| Који дигитални фотоапарат? Им 'добивање нову дигиталну камеру | Мариан М | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 21 новембар 2008 07:49 |
| Најбољи дигитални фотоапарат купити? | Асхлеы С | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 21 новембар 2008 01:01 |
| Најбољи дигитални фотоапарати - потражња за дигиталне камере за ПЦ коришћења | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 21 октобар 2006 09:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |