![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben ASDA gelen 9 yaşındaki daughter.It için USB kurşun ve yazılım düzenlemek ile birlikte / çok ucuz, plastik dijital fotoğraf makinesi satın tür fotoğraf ve web kamerası yazılımı. Ben başlangıçta sadece bu kadar bir çıkarılabilir disk olarak ve sadece sürükle ve bırak resim var açmak olabilir eğer kendi sürücüsü veritabanından sürücüleri yükler sadece görmek için, Windows Vista işletim sistemi var benim bilgisayar da USB yol üzerinden kamera takılı Masaüstünde üzerine, bu ve yeni donanım bulundu yazılım için bir USB 1.1 cihaz ararken söyledi - çok boşuna. I didnt on my PC kamera yazılım yüklemek isteyen sonra kamera yükleme çalıştığınızda mi, Dizüstü bilgisayarın bu Timne - sadece Win XP sahiptir. Bu, hala kamera erişim couldn't - there is no 'çıkarılabilir disk' gösterildiği Bilgisayarım 'de ve hatta kamera yazılımı yükledikten sonra yukarıdaki aynı söyledi. Bu soru için hiçbir yerde bir USB 1.1 aygıt için sürücüleri yükleme ise; bir bağlantı yine internet üzerinden mi?? Teşekkürler Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Peki bu CD muhtemelen kamera sürücüleri için makinede disk sopa ve seçenekleri size verir bakın siz bunu söyleyin, bu CD'den şey yüklemeden başlamayacaktır. Bir seçenek "" Bu durumda, ve bu, başka bir kamera bu çalışması gerektiğini yüklemeyi deneyin kamera sürücüleri yüklemek için olabilir? (Marka ve model) sonra sizin için indirilebilir sürücüler için internet üzerinden bir bakın.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni donanım eklemek yılında "hangi cihaz şimdi tıklayın ile birlikte eklemek diske diyebilirim sihirbazı gelecek" ya da bir deyişle bu yönde. Olarak diski tıklatın sonraki Pop ve ne olduğunu görün!
| |||
| |||
| Bir moda sonra iş var ama bir depolama disk ben ve sonra erişebilirsiniz sadece sürükle ve masaüstü resimleri üzerine düşmesi gibi, cep telefonu gibi. Ekli yazılımı kullanarak, bir pencerede Web Cam şey bir tür açılır burada her şeyi 'e, canlı ve tyou da başka bir pencerede saklanır ama taşımak bu ...... yada cant resim yararlanabilirsiniz Henüz nasıl çalışacak var havent! Girişinizi Many thanks for beraber. çok takdir! ![]() Dekan |
![]() |
|
| Bookmarks |