![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт я купила дуже дешево, пластикові цифрова камера від ASDA для моєї 9-річної daughter.It прийшли з ведучим USB та програмне забезпечення для редагування / сортування фотографій і веб-камері програмне забезпечення. Спочатку я просто підключити камеру через свій USB привести у моєму комп'ютері, який має ОС Windows Vista просто щоб побачити, якщо вона встановить драйвери від своєї бази драйверів, щоб я міг відкрити його як знімний диск, а потім просто перетягніть фотографії на робочому столі, він сказав, що знайшов нового обладнання і шукав програмне забезпечення для пристроїв USB 1.1 - теж безрезультатно. Я не хотів, щоб встановити програмне забезпечення камери на моєму комп'ютері, але спробувати INSTAL камери пізніше, цього разу на ноутбуці - яка тільки Win XP. Він сказав те ж саме, що й вище, і навіть після встановлення програмного забезпечення камери, я не міг отримати доступ до камери - не було 'знімного диска' показана в "Мій комп'ютер". Запитання можна завантажити драйвери для USB 1.1 пристроєм з будь-якого місця; є в будь-якому випадку посилання в Інтернеті?
Спасибо Дін |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, що на компакт-диск, ймовірно, драйверів для камери, палиця диск у ваш комп'ютер і подивитися, які можливості він дає вам, він не буде нічого почати установку з компакт-диска, якщо ви накажете це зробити. Там може бути варіант "Встановити драйвера камери" в цьому випадку, спробуйте встановити, що і вона повинна працювати, інакше яку камеру це? (марка та модель), то ми можемо побачити в Інтернеті для завантаження драйверів для Вас.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
В Add New Hardware Wizard вона повинна сказати "вставити диск, який прийшов з пристроєм зараз і натисніть кнопку" Далі "або слово з цього приводу. Поп диска, натисніть кнопку "Далі" і подивитися, що відбувається!
|
|||
|
|||
|
I Got It роботу після моди, але не в якості зберігання дисків, що я можу отримати доступ, а потім просто перетягніть фотографії на робочому столі, на відміну від мого мобільного телефону. Використання доданого програмного забезпечення, вона відкриває свого роду веб-камера річ у вікно, де все це "живий", і це дозволяє tyou, щоб зробити знімок, який зберігається в іншому вікні, але ви нахиляє перемістити його або, вірніше ...... Я гавань ще треба працювати, як з!
Велике спасибі за Ваші відповіді, тим не менше. високу оцінку! ![]() Дін |