![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IM למצוא את זה אי אפשר למצוא עטיפת ספר שלי עבור המדפסת ive ניסו חנויות מקומיות, ebuyer, eBay Amazon. שלה את Epson r220 לא צריכה להיות מדפסת ספציפית אני רק רוצה את הזכות מימדים בערך כמו שאני לא משתמש הרבה אבל המדפסת שלי כשאני עושה את זה אני צריך להדפיס גם im stumped על איפה ניתן להשיג אותם
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| na לגמרי לא בסדר מימדים לראות הם תקינים במשרד מדפסות thats כל מה שאני יכול למצוא
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אהה, אני רואה. חושב על זה, הם השתמשו כדי להיות דים תריסר, אבל אני לא חושב שאני צריך לראות את כל הבית בדרך כלל עבור המדפסת בכל זמן לעצמי. אני מסתכל מסביב קצת יותר. |
|
| |||
| |||
| כן, אני חושב שאני עשוי להזדקק לראש כלשהי של אשליה בד Cheers עבור להסתכל בכלל חבר!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Lazer לעומת למדפסת דיו למדפסת? | settoogo | Digital Imaging & מדפסות | 3 | 3rd מרץ 2009 22:54 |
| Dell 720 מדפסת עם הודעת השגיאה המצוין מדפסת moniter היא unkown | themadpanda1989 | Digital Imaging & מדפסות | 8 | 30 ספטמבר 2008 05:02 |
| צוחני פאן, לא אבק | mrdaveyk | מקרים & ספקי כוח | 6 | 29 אוגוסט 2008 09:49 |
| פגיעה מדפסת יציאת מדפסת. עזרה | פיטר את הדייג | Digital Imaging & מדפסות | 0 | 4th יוני 2008 06:49 |
| שרשרת כלים | |
| |