![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im atrast nav iespējams atrast apvāks manu printeri IVE mēģinājis vietējiem veikaliem, ebuyer, ebay Amazon. tā EPSON R220 nav jābūt printeris īpašu es tikai gribu rupji tiesības izmēriem, kā man neizmantot manu printeri daudz, bet, kad es man vajag izdrukāt labi im stumped par to, kur iegūt tos
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| na pilnīgi nepareizi izmēri redzēt tās ir piemērotas biroju printeri thats all i var atrast
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Ahh, es saprotu. Domāt par to, viņi izmanto, lai būtu Dime duci, bet es nedomāju, ka esmu redzējis nekādas normālas mājas printeris jebkurā laikā sevi. Es paskatos mazliet vairāk. |
|
| |||
| |||
| Aye Es domāju, ka var izmantot atpakaļ uz kādām iedomātā audums Cheers, lai meklētu anyway buddy!
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |