![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| im nálezu je nemožné nájsť prachu krytie mojej tlačiarne IVE vyskúšali miestne obchody, ebuyer, ebay abies. jeho Epson R220 nemusí byť konkrétny tlačiarne Chcem len zhruba správnych rozmerov ako aj nepoužívajú moje tiskárna veľa, ale keď som si ju musieť vytlačiť a pne na chate, kde sa im
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| na úplne chybné rozmery pozri sú správne kancelárske tlačiarne To všetko možno nájsť aj
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Ahh, I see. Rozmýšľate o tom, že bol veľmi lacný, ale nemyslím si, že som videl na bežné domáce tlačiarni kdekoľvek vo chvíli sám. Budem vyzerať asi trochu viac. |
|
| |||
| |||
| Áno myslím, že môžem siahnuť späť k nejakým vymysleným handričkou nazdraví pre hľadali rovnako kamoš!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |