![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопець, Я просто хочу запитати, що проблема ця принтер Epson C59. Після скидання й друку декількох сторінок червоне світло завжди мигає. Наскільки я знаю, коли два LED Light (зелений і червоний) блимати поперемінно то час треба скинути принтер, але в цьому CADE тільки червоний світлодіод блимає в момент, коли ми включаємо принтер. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога миготливий Bios з DVD CD | pete21 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 18 жовтня 2009 20:47 |
| BIOS миготливий проблеми - нової Mobo Необхідний?! | mbonwick | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 8 жовтня 2009 10:21 |
| Dsl миготіння! допомога | 2424frag | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 15 грудня 2008 00:57 |
| Помаранчевий проблисковий маячок | ian65 | Генеральний обладнання чат | 3 | 2 січня 2008 08:43 |
| Широкосмуговий Проблема - немає підключення до Інтернету, але мода миготливий | Змії | Генеральний обладнання чат | 5 | 11 вересня 2006 05:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |