![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én problémám az, hogy tudom beolvasni a képeket, és kinyomtathatja, de nem fogja beolvasni a számítógépet. Azt az üzenetet. "Meghatározatlan hiba történt a képek nem másolhatók. (OX80210001)". Még akkor is, ha nyomtathatom valami üzenetet, amikor azt a dokumentumot nem sikerült kinyomtatni, de még ez nyomtatott tökéletesen. Nekem van távolítva, és reinstalled nélkül sikerrel. Tud akárki segítsen kérem. : sóhaj: |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Scan és módosítása - Epson TX101 | sarvesh007 | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | 9. július 2009 02:37 |
| Epson C59 piros LED villog mindig probléma | shanedy | Digital Imaging & Nyomtatók | 0 | 18. június 2009 02:23 |
| Epson C46 | jacbac | Digital Imaging & Nyomtatók | 1 | 17. november 2007 07:35 |
| Epson Stylus CX3200 - Új Tintapatron | JonathanRichard | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 28. október 2007 06:17 |
| Számítógép leállítása előtt le tudom beolvasni a vírusok vagy formátumot! | SgtJohnDoe | Általános fémáru Chat | 6 | 21. Szeptember 2007 14:31 |
| Téma eszközök | |
| |