![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој проблем је да ја могу скенирати фотографије и одштампајте их, али неће скенирање на рачунар. ЈА добити порука ". Недефинисана Догодила се грешка током своје слике су копиране. (ОКС80210001)". Исто тако када сам нешто исписати поруку долази до рекавши документа није успио штампати, али ипак не штампај савршено. Имам га и реинсталлед деинсталирана без икаквог успеха. Може било ко помоћ угодити. : Уздах: |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Скенирајте и модификовати - ЕПСОН ТКС101 | сарвесх007 | Дигитал Имагинг & Штампачи | 2 | 9. јула 2009 02:37 |
| ЕПСОН Ц59 црвена водио увек трепери проблем | сханеды | Дигитал Имагинг & Штампачи | 0 | 18. јуна 2009 02:23 |
| ЕПСОН Ц46 | јацбац | Дигитал Имагинг & Штампачи | 1 | 17 новембар 2007 07:35 |
| Грамофонске игла ЕПСОН ЦКС3200 - Нова тинта | ЈонатханРицхард | Дигитал Имагинг & Штампачи | 3 | 28 октобар 2007 06:17 |
| Рачунар искључи пре ја могу скенирати за вирусе или формату! | СгтЈохнДое | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 21. сеп 2007 14:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |