![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя проблема в тому, що я можу сканувати фотографії та друкувати їх, але це не перевірятиме комп'ютер. Я отримую повідомлення. "Невідома помилка сталася в той час як фотографії були скопійовані. (OX80210001)". Також, коли я надрукувати що-небудь повідомлення з'являється говорив у цьому документі не для друку, але поки він друкує відмінно. Я видалив його і перевстановити без будь-яких успіхів. Чи можна допомогти будь ласка. : Зітхнувши: |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Сканування і змінити - Epson TX101 | sarvesh007 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 9 липня 2009 02:37 |
| Epson C59 червоний світлодіод миготливий завжди проблема | shanedy | Digital Imaging & Принтери | 0 | 18 червня 2009 02:23 |
| Epson C46 | jacbac | Digital Imaging & Принтери | 1 | 17 листопада 2007 07:35 |
| Epson Stylus CX3200 - Нові чорнило | JonathanRichard | Digital Imaging & Принтери | 3 | 28 жовтня 2007 06:17 |
| Вимкнення комп'ютера перед тим, як я можу перевіряти на наявність вірусів чи формат! | SgtJohnDoe | Генеральний обладнання чат | 6 | 21 вересня 2007 14:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |