menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny

Reply

Thread Nástroje
Old 1. června 2009, 08:58
Člen Skupina

Default Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny

Mám potíže s instalací ovladače tiskárny můj ... všechny ostatní věci, jako jsou tiskárny scan, uživatelská příručka atd.. byly instalovány, ale z nějakého důvodu řidič není.
V messsage říká. Nebyl problém instalací hardware. Epson Stylus 4800 došlo k chybě při instalaci zařízení. Ovladač nelze nainstalovat, protože to není difgitally podepsána či nikoliv sigend v apppropriate způsobem. Kontakt prodejce hardware.
Snažil jsem se to stáhnout ovladač od Epson webové stránky, ale ne štěstí. Co se děje?
Old 1. června 2009, 12:10
Člen Skupina

Default Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny

Také jsem se pokusit tento web http://driver-pro.com/related/englis...28&adurl=15626
pak jsem si myslela, že to nemusí být spolehlivý a nechtěla se dostat do žádné další nepořádek. Je tento web důvěryhodný? Já jen pokusili Epson stránkách.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.