mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Digital Imaging & Printers

Register

Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės

Reply

Temos įrankiai
Old 1 birželis 2009, 08:58
Narys

Default Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės

Man sunku įdiegti spausdintuvo tvarkyklę ... Visi kiti daiktai, pavyzdžiui, spausdintuvas skenavimas, vartotojo vadovas ir tt. buvo įdiegta, tačiau dėl kažkokių priežasčių vairuotojas nėra.
Messsage sako. Iškilo problema diegiant įranga. Epson Stylus 4.800 įvyko klaida montavimo prietaise. Vairuotojas negali būti įdiegtas, nes jis nėra difgitally pasirašyti ar ne sigend į apppropriate būdu. Kontaktai įrangos pardavėjas.
Bandžiau atsisiųsti tvarkyklę iš "Epson svetainėje, bet ne laimę. Whats going on?
Old 1 birželis 2009, 12:10
Narys

Default Epson Stylus 4800 - Klaida diegiant spausdintuvo tvarkyklės

Taip pat aš buvau ketinate išbandyti šią svetainę http://driver-pro.com/related/englis...28&adurl=15626
aš pagalvojau, kad gali būti patikimas ir nenorėjo patekti į bet kokių bėdų. Ar šios svetainės patikimas? Aš tik bandė Epson svetainėje.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.