rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Digital Imaging & Printers

Register

Epson Stylus 4800 - Błąd instalacji sterownika drukarki

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 czerwiec 2009, 08:58
Członek grupy

Default Epson Stylus 4800 - Błąd instalacji sterownika drukarki

Mam trudności z zainstalowaniem sterownika drukarki ... moje wszystkie inne rzeczy z drukarki, takich jak skanowanie, instrukcji itp.. zostały zainstalowane, ale z jakiegoś powodu kierowcy nie jest.
W messsage mówi. Wystąpił problem podczas instalowania sprzętu. Epson Stylus 4800 błąd podczas instalacji urządzenia. Kierowca nie może zostać zainstalowany, ponieważ nie jest podpisany difgitally lub nie sigend w apppropriate sposób. Skontaktuj się z dostawcą sprzętu.
Próbowałem pobrać sterownik z Epson stronie, ale nie szczęście. Co się dzieje?
Old 1 czerwiec 2009, 12:10
Członek grupy

Default Epson Stylus 4800 - Błąd instalacji sterownika drukarki

Również miałem zamiar spróbować tej stronie http://driver-pro.com/related/englis...28&adurl=15626
Myślałem, że to może nie być wiarygodne i nie chce dostać się do dalszych bałagan. Czy jest to wiarygodne stronie? Ja tylko starałem Epson stronie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.