menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne

Register

Epson Stylus 4800 - Chyba pri inštalácii ovládača tlačiarne

Reply

Thread Tools
Old 1. júna 2009, 08:58
Člen Skupina

Default Epson Stylus 4800 - Chyba pri inštalácii ovládača tlačiarne

Mám problémy s inštaláciou ovládača tlačiarne môj ... všetky ostatné veci, ako sú tlačiarne scan, užívateľská príručka atď. boli nainštalované, ale z nejakého dôvodu vodič nie je.
V messsage hovorí. Nebol problém inštaláciou hardware. Epson Stylus 4800 došlo k chybe pri inštalácii zariadenia. Ovládač nedá nainštalovať, pretože to nie je difgitally podpísaná alebo nie sigend v apppropriate spôsobom. Kontakt predajcu hardware.
Snažil som sa to stiahnuť ovládač od Epson webovej stránky, ale nie šťastie. Čo sa deje?
Old 1. júna 2009, 12:10
Člen Skupina

Default Epson Stylus 4800 - Chyba pri inštalácii ovládača tlačiarne

Tiež som sa pokúsiť tento web http://driver-pro.com/related/englis...28&adurl=15626
potom som si myslela, že to nemusí byť spoľahlivý a nechcela sa dostať do žiadnej ďalšie neporiadok. Je tento web dôveryhodný? Já jen pokúsili Epson stránkach.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Epson Stylus C62 - Help! A malý kúsok spadol do tlačiarne a nemůžu si to! millindawilliams Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 19. júna 2009 14:44
PhotoShop CD Tlač na Epson Stylus R300 Chef chellios Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 4. júna 2009 13:23
Can't get Epson Stylus SX600FW tlačiť na HP Compaq nc4400-Obe Asistenčný Useless! LouG Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 3. mája 2009 05:59
Epson Stylus CX3200 - Nový Atrament JonathanRichard Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 28. októbra 2007 06:17
Pomoc! Tlačiareň nebude tlačiť - Epson Stylus C44UX summarcaki Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 1 17. júna 2007 09:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.