![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám problémy s inštaláciou ovládača tlačiarne môj ... všetky ostatné veci, ako sú tlačiarne scan, užívateľská príručka atď. boli nainštalované, ale z nejakého dôvodu vodič nie je. V messsage hovorí. Nebol problém inštaláciou hardware. Epson Stylus 4800 došlo k chybe pri inštalácii zariadenia. Ovládač nedá nainštalovať, pretože to nie je difgitally podpísaná alebo nie sigend v apppropriate spôsobom. Kontakt predajcu hardware. ![]() Snažil som sa to stiahnuť ovládač od Epson webovej stránky, ale nie šťastie. Čo sa deje? |
|
| |||
| |||
| Tiež som sa pokúsiť tento web http://driver-pro.com/related/englis...28&adurl=15626 potom som si myslela, že to nemusí byť spoľahlivý a nechcela sa dostať do žiadnej ďalšie neporiadok. Je tento web dôveryhodný? Já jen pokúsili Epson stránkach. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Epson Stylus C62 - Help! A malý kúsok spadol do tlačiarne a nemůžu si to! | millindawilliams | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 19. júna 2009 14:44 |
| PhotoShop CD Tlač na Epson Stylus R300 | Chef chellios | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 0 | 4. júna 2009 13:23 |
| Can't get Epson Stylus SX600FW tlačiť na HP Compaq nc4400-Obe Asistenčný Useless! | LouG | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 3. mája 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - Nový Atrament | JonathanRichard | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 28. októbra 2007 06:17 |
| Pomoc! Tlačiareň nebude tlačiť - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 1 | 17. júna 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |