menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Digitální zobrazovací & Tiskárny

Register

Epson Stylus C62 - Help! A malý kousek spadl do tiskárny a nemůžu si to!

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 14:44
Nový člen skupiny

Default Epson Stylus C62 - Help! A malý kousek spadl do tiskárny a nemůžu si to!

Měl jsem trochu dřevěné sochy na šelfu můj tiskárny Epson Stylus C62 - a malý kousek z toho cítit off, do krmiv slot na zadní straně tiskárny.

Moje pokusy o načtení je pouze to pokles hlouběji do nitra tiskárny. V této chvíli to vypadá, že jediný způsob, jak jej získat je otevření tiskárny.

Ale nemohu zjistit, jak se to dělá! I've nahrazuje tiskárny hned, tak jsem to nevadí použití hrubé síly ji otevřete, pokud jsem to, ale pokud je tam jednodušší cestu, jak se dostat do, já bych raději, aby se.

Takže kdo z vás odborníci vědí, jak otevřít Epson C62? Děkujeme za vaši pomoc!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
PhotoShop CD Tisk na Epson Stylus R300 Chef chellios Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 4. června 2009 13:23
Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny Tinkerbell Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 1. červen 2009 12:10
Can't get Epson Stylus SX600FW tisknout na HP Compaq Nc4400-Obě Asistenční Useless! LouG Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 3. května 2009 05:59
Epson Stylus CX3200 - Nový Inkoust JonathanRichard Digitální zobrazovací & Tiskárny 3 28. října 2007 06:17
Nápověda! Tiskárna nebude tisknout - Epson Stylus C44UX summarcaki Digitální zobrazovací & Tiskárny 1 17. června 2007 09:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.