![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Měl jsem trochu dřevěné sochy na šelfu můj tiskárny Epson Stylus C62 - a malý kousek z toho cítit off, do krmiv slot na zadní straně tiskárny. Moje pokusy o načtení je pouze to pokles hlouběji do nitra tiskárny. V této chvíli to vypadá, že jediný způsob, jak jej získat je otevření tiskárny. Ale nemohu zjistit, jak se to dělá! I've nahrazuje tiskárny hned, tak jsem to nevadí použití hrubé síly ji otevřete, pokud jsem to, ale pokud je tam jednodušší cestu, jak se dostat do, já bych raději, aby se. Takže kdo z vás odborníci vědí, jak otevřít Epson C62? Děkujeme za vaši pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PhotoShop CD Tisk na Epson Stylus R300 | Chef chellios | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 4. června 2009 13:23 |
| Epson Stylus 4800 - Chyba při instalaci ovladače tiskárny | Tinkerbell | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 1. červen 2009 12:10 |
| Can't get Epson Stylus SX600FW tisknout na HP Compaq Nc4400-Obě Asistenční Useless! | LouG | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 3. května 2009 05:59 |
| Epson Stylus CX3200 - Nový Inkoust | JonathanRichard | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 28. října 2007 06:17 |
| Nápověda! Tiskárna nebude tisknout - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 1 | 17. června 2007 09:53 |
| Thread Nástroje | |
| |