μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Digital Imaging & Printers

Register

Epson Stylus C62 - Βοήθεια! Ένα μικρό κομμάτι έπεσε σε εκτυπωτή και δεν μπορείτε να πάρετε το!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 14:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Epson Stylus C62 - Βοήθεια! Ένα μικρό κομμάτι έπεσε σε εκτυπωτή και δεν μπορείτε να πάρετε το!

Είχα λίγο ξύλο άγαλμα σε ένα ράφι πάνω μου εκτυπωτή Epson Stylus C62 - και ένα κομμάτι του θα αισθάνονται off, στο ζωοτροφών σχισμή στο πίσω μέρος του εκτυπωτή.

My επιχειρεί να ανακτήσει το μόνο που θα έχουν πέσει σε βαθύτερη σπλάχνα του εκτυπωτή. Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι ο μόνος τρόπος για να είναι με το άνοιγμα του εκτυπωτή.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς να το κάνουμε αυτό! Έχω αντικατασταθεί ο εκτυπωτής τώρα, έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιούν ωμής βίας για να ανοίξει, εάν χρειαστεί, αλλά αν υπάρχει μια πιο εύκολο τρόπο για να έρθετε σε, προτιμώ να.

Έτσι κάνει κάποιος από εσάς εμπειρογνώμονες γνωρίζουν πώς να ανοίξετε ένα Epson C62; Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PhotoShop CD Εκτύπωση σε Epson Stylus R300 Chev chellios Digital Imaging & Printers 0 4η Ιουν 2009 13:23
Epson Stylus 4800 - Σφάλμα Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή tinkerbell Digital Imaging & Printers 1 1 Ιουν 2009 12:10
Δεν μπορείτε να πάρετε Epson Stylus SX600FW εκτύπωσης για HP Compaq Nc4400-Και τα δύο Γραφεία υποστήριξης Άχρηστο!! LouG Digital Imaging & Printers 1 3η Μαΐου 2009 05:59
Epson Stylus CX3200 - Νέο Μελάνη JonathanRichard Digital Imaging & Printers 3 28 Οκτ 2007 06:17
Βοήθεια! Εκτυπωτή δεν θα εκτύπωση - Epson Stylus C44UX summarcaki Digital Imaging & Printers 1 17 Ιουν 2007 09:53
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.