![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imao sam malo drvo kip na polici nad mojim gramofon igla Epson C62 printer - i mali komad je osjećati slobodno, u feed utor na poleđini pisač. Moji pokušaji da biste ga imati samo od njega pasti duboko u utroba pisač. U ovom trenutku, izgleda da je jedini način da ga je otvorio pisač. Ali ja ne mogu shvatiti kako to učiniti! Ja sam zamijenio pisač sad, pa mi ne smeta koristeći silu otvoriti ako moram, ali ako postoji jedan jednostavniji način da se u, ja bih volio da. Tako je to bilo koji od vas stručnjake znate kako otvoriti Epson C62? Thanks for your help! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PhotoShop Tisak na CD-R300 Epson gramofonska igla | chev chellios | Digital Imaging & Pisači | 0 | 4. lipnja 2009 13:23 |
| Epson gramofonska igla 4800 - Greška Instaliranje Printer Driver | tinkerbell | Digital Imaging & Pisači | 1 | 1. lipnja 2009 12:10 |
| Ne može dobiti Epson gramofonska igla SX600FW ispisati na HP Nc4400 Compaqa-Oba Helpdesks beskoristan! | LouG | Digital Imaging & Pisači | 1 | 3. svibanj 2009 05:59 |
| Gramofonska igla Epson CX3200 - Nova tinta | JonathanRichard | Digital Imaging & Pisači | 3 | 28. listopad 2007 06:17 |
| Pomoć! Printer neće print - gramofon igla Epson C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Pisači | 1 | 17. lipnja 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |